Vuelta

Alle afleveringen

02:28

Mollema gaat vaker grote ronde rijden in deze rol

Bauke Mollema liet zich veelvuldig zien in de Ronde van Spanje. Hij ging de strijd aan voor de bollentrui en er ging geen ontsnapping weg zonder Mollema.
00:55

Quintana: Yates bleek sterker dan wij

‘Wat was Movistar aan het doen?’ verzuchtte Thijs Zonneveld direct na afloop van de etappe. Reden genoeg om Quintana om uitleg te vragen.
02:44

Kelderman: Heel tevreden met tiende plek

Wilco Kelderman heeft zich in de laatste, loodzware bergetappe terug in de top 10 gereden. Iets waar hij enkele maanden geleden alleen nog maar van kon dromen. Na een reeks van blessures waardoor hij lang niet kon koersen is Kelderman uiteindelijk tevreden met zijn prestatie in de Vuelta.
02:09

Kruijswijk: Er waren er drie sterker

Steven Kruijswijk heeft zijn derde plek net niet weten vast te houden. In de koninginnerit kwam hij te kort voor het podium morgen in Madrid. Thijs Zonneveld spreekt Kruijswijk direct na afloop van de etappe.
02:28

Kruijswijk rijdt zich terug op het virtuele podium

Steven Kruijswijk heeft goede zaken gedaan in de strijd om de podiumplekken. In de 19de etappe van deze Vuelta werden de verhoudingen op de lastige slotklim flink door elkaar geschud. Yates behoudt de rode leiderstrui, Valverde is de verliezer van de dag.
01:28

Bol: Het was een klote dag

In etappe 18 van de Vuelta leek het op voorhand uit te draaien op een massasprint. Dat belette de immer aanvalslustige Jetse Bol niet om toch voor het offensief te kiezen. Maar uiteindelijk moest hij zijn kompanen in de slotfase laten rijden en werd hij zelf opgeslokt door het peloton.
01:29

Zwaarste man in koers wacht op kans

De twee meter lange Max Walscheid weegt 90 kilo en is daarmee de zwaarste man in de koers.
01:52

Mollema jaagt op De Gendt

Bauke Mollema neemt de jacht op de bolletjestrui uiterst serieus.
02:10

Kelderman: Ik heb mezelf voor de gek gehouden

'Ik voel mij niet slecht maar ik denk dat dit op dit moment mijn niveau is', zegt Kelderman na afloop van de 17e etappe van de Vuelta.

Vergelijkbare shows