Formule 1

Alle afleveringen

02:43

Verstappen komt tijdstraf te boven en pakt podium

Voor het derde jaar op rij stond Max Verstappen vanochtend op het podium van de Grote Prijs van Japan. Twee touches en een tijdstraf deden hem relatief weinig pijn, waarna hij als derde over de streep kwam.
00:35

Leclerc knalt op Magnussen

Leclerc knalt op Magnussen
01:05

Vettel valt aan en ramt Verstappen

Vettel valt aan en ramt Verstappen
00:43

Max Verstappen schiet door en raakt Raikkonen

Max Verstappen schiet door en raakt Raikkonen in Japan
04:09

P3 voor Verstappen na blunders Ferrari, 80ste pole Hamilton

Max Verstappen begint de Grote Prijs van Japan morgen verrassend vanaf de tweede startrij. Ferrari maakte er een potje van in Suzuka, waar Lewis Hamilton de 80ste pole position uit zijn carrière pakte.
00:17

Ricciardo verlaat vloekend de pits

Grootste verrassing is echter Verstappens teamgenoot Daniel Ricciardo, die vanwege een haperende motor geen tijd neerzet en Q3 niet haalt. Hij verlaat vloekend de pits.
02:01

GP Japan: highlights tweede vrije training

Max Verstappen heeft zich in de tweede vrije training van de GP van Japan twee plaatsten verbeterd ten opzichte van FP1. De Limburger werd vierde, maar leek ontevreden met het optreden van zijn RB14. Hij klaagde over onderstuur. 'M'n auto gaat alle kanten op', riep hij na een dik uur over de boordradio.
00:16

Hamilton houdt van Japan

In een reactie tijdens de tweede vrije training zei Lewis Hamilton het geweldig naar zijn zin te hebben op Suzuka. ,,Dit circuit is geweldig,'' was te horen op de boordradio.
02:15

GP Japan: highlights eerste vrije training

Lewis Hamilton kwam bij de eerste vrije training met de schrik vrij, toen plots de langzaam rijdende Pierre Gasly voor hem opdook. De wereldkampioen kon een crash voorkomen, maar was hoorbaar geschrokken. Gasly kreeg een reprimande van de organisatie na bijna-crash.

Vergelijkbare shows