Nederlands Nieuws

Alle afleveringen

02:27

Na een jaar nog steeds geen spoor van Peter

Op 23 oktober 2017 vertrok Peter Geurts senior op zijn fiets uit het buurthuis in Gouda. Een jaar later is er van hem nog steeds geen spoor gevonden en zitten zijn zoon en ex-vrouw gefrusteerd te wachten op een teken van Peter.
01:59

Grootste poppenbeurs in Den Bosch: Deze pop? 3500 euro

Den Bosch was het toneel van de grootste poppenbeurs ter wereld. Antieke poppen, handgemaakte en zelfs spannende poppen stonden uitgestald voor de bezoeker.
01:41

Gorillaleider weg uit Apenheul

Dertien jaar geleden kwam hij als jonge puber en onervaren leider naar Apenheul: gorilla Jambo. Inmiddels weegt hij 200 kilo, is hij vader van 8 kinderen en één van de iconen van Apenheul. Toch gaat Jambo Apenheul binnenkort verlaten, om plaats te maken voor zijn opvolger Bao Bao.
01:20

Dorp afgebroken vanwege aardbevingsschade

Het dorp Overschild in Midden-Groningen zal voor 70 procent moeten worden afgebroken en herbouwd. De schade door aardbevingen is zo groot dat herbouwen goedkoper is dan het verstevigen van de huizen.
02:08

Onzekere toekomst voor Wadvissers

Barbara en Jan Rodenburg vissen nog als een van de weinige op een ambachtelijke manier op de Waddenzee. Het is hun thuis maar die dreigen ze te verliezen als ze geen nieuwe visvergunning krijgen.
01:57

Waarom Duitsland-haat iets van vroeger is

Nederland-Duitsland, morgen in de Johan Cruijff Arena, blijft natuurlijk een klassieker, maar de pure haat van vroeger lijkt verdwenen. Nederlandse vrienden vonden het soms grappig om heel hard op mijn kamerdeur te bonken en dan hard ‘aufmachen’ te roepen. Ik vond dat minder grappig.
01:42

Voetbalclub roept op tot maken van meer baby's

De jeugdteams van VV Zwammerdam verdwijnen, omdat het dorp vergrijst. Daarom noemen de inwoners hun dorpje nu Zwangerdam.
02:11

Finale NK Jeugdbrandweer

Henk Molenaar (16) staat met zijn team in de finale van het NK Jeugdbrandweer. Ze moeten een nagebootste situatie goed doorstaan en worden beoordeeld op tactiek en techniek.
01:49

Cees (78) rijdt met paspop in zijn zijspan

Cees Langendijk (78) maakt graag een tripje met zijn motor met zijspan. Maar hij heeft niemand die mee kan rijden. Hij plaatste en advertentie in de krant, en nu rijdt hij rond met een paspop.

Vergelijkbare shows