Carnaval Lampegat: In d'n Optocht

11 februari 2018

Carnaval Lampegat: In d'n Optocht

Alle afleveringen

02:08

Onzekere toekomst voor Wadvissers

Barbara en Jan Rodenburg vissen nog als een van de weinige op een ambachtelijke manier op de Waddenzee. Het is hun thuis maar die dreigen ze te verliezen als ze geen nieuwe visvergunning krijgen.
01:57

Waarom Duitsland-haat iets van vroeger is

Nederland-Duitsland, morgen in de Johan Cruijff Arena, blijft natuurlijk een klassieker, maar de pure haat van vroeger lijkt verdwenen. Nederlandse vrienden vonden het soms grappig om heel hard op mijn kamerdeur te bonken en dan hard ‘aufmachen’ te roepen. Ik vond dat minder grappig.
01:42

Voetbalclub roept op tot maken van meer baby's

De jeugdteams van VV Zwammerdam verdwijnen, omdat het dorp vergrijst. Daarom noemen de inwoners hun dorpje nu Zwangerdam.
02:11

Finale NK Jeugdbrandweer

Henk Molenaar (16) staat met zijn team in de finale van het NK Jeugdbrandweer. Ze moeten een nagebootste situatie goed doorstaan en worden beoordeeld op tactiek en techniek.
01:49

Cees (78) rijdt met paspop in zijn zijspan

Cees Langendijk (78) maakt graag een tripje met zijn motor met zijspan. Maar hij heeft niemand die mee kan rijden. Hij plaatste en advertentie in de krant, en nu rijdt hij rond met een paspop.
01:44

Dragqueens als publiekstrekker

Mannen die zich verkleden als vrouwen. Het is razend populair. In club NYX in Amsterdam staan er regelmatig dragqueens op het podium om de feestgangers te vermaken.
01:27

Bij deze kassa heeft niemand haast

In Oosterhout staat de ‘rustige kassa’ in de supermarkt. Voor mensen die even geen haast willen hebben.
02:04

Deze ouders werden buren na scheiding

Tom en Petra waren acht jaar getrouwd, maar besloten na de scheiding naast elkaar te blijven wonen voor de kinderen.
01:08

Dertigduizend pijlen gooien voor goede doel

Frank Posthumus gaat vier dagen lang achter elkaar darten om het wereldrecord te verbreken. Tijdens deze prestatie haalt hij geld op voor Stichting Ambulance Wens

Vergelijkbare shows