Kleindochter koning brengt Beatrix in verlegenheid

29 december 2017

Op 9 mei dit jaar was prinses Beatrix te gast op het gala van de Noorse koning Harald en koningin Sonja. In het jaaroverzicht van de Noorse televisiezender NRK TV zien we unieke beelden waarin prinses Beatrix wordt geïnterviewd door de kleinkinderen van het feestvierende koningspaar.

Alle afleveringen

01:54

Rijksmuseum gaat Nachtwacht van Rembrandt restaureren

Het Rijksmuseum in Amsterdam begint in juli volgend jaar met een grootscheepse restauratie van De Nachtwacht. Dat zal gebeuren in de zaal waar het werk nu hangt. Het publiek kan de herstelwerkzaamheden volgen.
00:35

Voor het eerst octopus gefilmd in Nederlands gebied

Een kleine achtarm-octopus is voor het eerst levend gespot aan de Nederlandse kust. Duiker Mark Barto legde het dier op film vast.
01:09

Chinese premier: Grenzen open voor Nederlandse bedrijven

Premier Mark Rutte heeft vanmorgen zijn Chinese collega Li Keqiang op bezoek gehad in Den Haag. De twee hebben uitgebreid gesproken over het versterken van de commerciële banden via het bedrijfsleven. China belooft de grenzen open te zetten voor Nederlandse bedrijven.
00:36

Afschaffing dividendtaks definitief van tafel

De afschaffing van de dividendbelasting is definitief van de baan. Regeringspartijen VVD, CDA, D66 en ChristenUnie bereikten vanmiddag een akkoord over hoe de 1,9 miljard die daardoor overblijft dan kan worden besteed.
00:33

Fittest is te zwaar voor politie

Agenten in opleidingen moeten in het laatste jaar voor de opleiding een fittest doen. Die is zo zwaar dat veel aspiranten zakken en daardoor moeten stoppen met de opleiding.
00:32

Bedreigde burgemeester zelf ook op bijeenkomst Haarlem

De bedreigde burgemeester Jos Wienen heeft vanmiddag onverwacht zelf gesproken op een bijeenkomst waar vele honderden Haarlemmers hun steun aan hem kwamen betuigen. Wienen moest na bedreigingen onderduiken. Zijn speech werd beloond met massaal en langdurig applaus.
00:30

De nummers op benzinepompen zijn veranderd

Om het automobilisten gemakkelijk te maken, kennen alle tankstations in de EU sinds vrijdag nieuwe brandstofstickers. Benzine wordt E5 of E10 en op Diesel komt B7 te staan. De oude nummers blijven ook nog op de pompen.
00:31

BTS fans laten grote rotzooi achter

De superfans van de boyband BTS, die zichzelf de ARMY noemen, hebben na een nachtje wildkamperen een grote rotzooi achtergelaten voor het Ziggo Dome. Op sociale media wordt hier schande van gesproken.
00:30

Man in Groningen overlijdt na crash met elektrisch vliegtuig

Een ongeluk met een elektrisch vliegtuigje heeft het leven gekost aan de 55-jarige piloot. Het toestel stortte neer bij bij het vliegveld aan de Vosseberg in Onstwedde (Groningen).

Vergelijkbare shows