Fragment: Ismail Ilgun bij 'BN'ers In Therapie'

7 juni 2018

Ismail Ilgun is donderdagavond te zien in het televisieprogramma 'BN'ers In Therapie'. Daarin is te zien dat hij bijvoorbeeld niet goed weet om te gaan met de strenge blik van psychiater Esther van Fenema.

Alle afleveringen

01:26

22-jarige lilliputter wint kickboksgevecht

De 22-jarige kickbokser Wobke Booijen won afgelopen zaterdag het lilliputtersgevecht in Venray.
00:38

Compilatie: Dit maakte de Nachtwacht al mee

De Nachtwacht wordt vanaf juli gerestaureerd. Dit is een compilatie van wat het wereldberoemde schilderij eerder al meemaakte.
02:05

Youp van ’t Hek zocht grens op met MeToo-column

Youp van ’t Hek biedt zijn excuses aan voor MeToo-column.
01:54

Rijksmuseum gaat Nachtwacht van Rembrandt restaureren

Het Rijksmuseum in Amsterdam begint in juli volgend jaar met een grootscheepse restauratie van De Nachtwacht. Dat zal gebeuren in de zaal waar het werk nu hangt. Het publiek kan de herstelwerkzaamheden volgen.
00:35

Voor het eerst octopus gefilmd in Nederlands gebied

Een kleine achtarm-octopus is voor het eerst levend gespot aan de Nederlandse kust. Duiker Mark Barto legde het dier op film vast.
01:09

Chinese premier: Grenzen open voor Nederlandse bedrijven

Premier Mark Rutte heeft vanmorgen zijn Chinese collega Li Keqiang op bezoek gehad in Den Haag. De twee hebben uitgebreid gesproken over het versterken van de commerciële banden via het bedrijfsleven. China belooft de grenzen open te zetten voor Nederlandse bedrijven.
00:36

Afschaffing dividendtaks definitief van tafel

De afschaffing van de dividendbelasting is definitief van de baan. Regeringspartijen VVD, CDA, D66 en ChristenUnie bereikten vanmiddag een akkoord over hoe de 1,9 miljard die daardoor overblijft dan kan worden besteed.
00:33

Fittest is te zwaar voor politie

Agenten in opleidingen moeten in het laatste jaar voor de opleiding een fittest doen. Die is zo zwaar dat veel aspiranten zakken en daardoor moeten stoppen met de opleiding.
00:32

Bedreigde burgemeester zelf ook op bijeenkomst Haarlem

De bedreigde burgemeester Jos Wienen heeft vanmiddag onverwacht zelf gesproken op een bijeenkomst waar vele honderden Haarlemmers hun steun aan hem kwamen betuigen. Wienen moest na bedreigingen onderduiken. Zijn speech werd beloond met massaal en langdurig applaus.

Vergelijkbare shows