Lichaamstaal van vijf personen uit het nieuws

29 september 2017

Sociotherapeut Frank van Marwijk schreef een boek over zijn fascinatie: Lichaamstaal. Op ons verzoek duidt hij de lichaamstaal van een illuster stel: Kim Jong-Un, Donald Trump, koningin Máxima, Max Verstappen en Janny van der Heijden van Heel Holland Bakt.

Alle afleveringen

00:37

Politiebegeleiding bij uiterst kostbaar stamceltransport

Een grote voorraad stamcellen wordt vandaag onder politiebegeleiding vervoerd van Leiden naar Amsterdam, waar het voortaan wordt beheerd. Het gaat om stamcellen uit navelstrengen, waarmee ernstig zieke mensen gebaat kunnen zijn. Het transport moet heel voorzichtig gebeuren.
00:45

Zeker achttien doden bij explosie op school op de Krim

De explosie op een school op de Krim was een terreurdaad. Dat zegt een topfunctionaris van de Nationale Garde tegen persbureau TASS.
00:48

Politie deelt video van hennepkwekerij onder toilet

Sommige criminelen zijn heel creatief om een hennepkwekerij verborgen te houden. Dat agenten zich niet zomaar laten foppen, blijkt wel uit een video die de politie vanmorgen verspreidde. Daarin is te zien hoe agenten de kwekerij vinden in de Rotterdamse wijk Charlois in een verborgen ruimte onder het toilet.
01:26

22-jarige lilliputter wint kickboksgevecht

De 22-jarige kickbokser Wobke Booijen won afgelopen zaterdag het lilliputtersgevecht in Venray.
00:38

Compilatie: Dit maakte de Nachtwacht al mee

De Nachtwacht wordt vanaf juli gerestaureerd. Dit is een compilatie van wat het wereldberoemde schilderij eerder al meemaakte.
02:05

Youp van ’t Hek zocht grens op met MeToo-column

Youp van ’t Hek biedt zijn excuses aan voor MeToo-column.
01:54

Rijksmuseum gaat Nachtwacht van Rembrandt restaureren

Het Rijksmuseum in Amsterdam begint in juli volgend jaar met een grootscheepse restauratie van De Nachtwacht. Dat zal gebeuren in de zaal waar het werk nu hangt. Het publiek kan de herstelwerkzaamheden volgen.
00:35

Voor het eerst octopus gefilmd in Nederlands gebied

Een kleine achtarm-octopus is voor het eerst levend gespot aan de Nederlandse kust. Duiker Mark Barto legde het dier op film vast.
01:09

Chinese premier: Grenzen open voor Nederlandse bedrijven

Premier Mark Rutte heeft vanmorgen zijn Chinese collega Li Keqiang op bezoek gehad in Den Haag. De twee hebben uitgebreid gesproken over het versterken van de commerciële banden via het bedrijfsleven. China belooft de grenzen open te zetten voor Nederlandse bedrijven.

Vergelijkbare shows