Vluchtelingen varen op drukbezocht Spaans strand

29 juli 2018

Een houten bootje met vluchtelingen vaart op een drukbezocht Spaans strand.

Alle afleveringen

00:44

Zo gaat het stadion van FC Barcelona eruitzien

FC Barcelona heeft zaterdag een video op Twitter geplaatst waarin de plannen voor het vernieuwde Camp Nou te zien zijn. De capaciteit van het stadion groeit van 99.000 naar 105.000 plaatsen.
00:52

Gewonden na ingestorte vloer in Amerika

Tientallen mensen raakten op zondag vroeg gewond nadat een vloer was ingestort. Dit gebeurde tijdens een feestje in een clubhuis in de Amerikaanse stad Clemson, South Carolina.
00:33

17 doden en ruim 100 gewonden bij ontsporen trein in Taiwan

De Puyuma sneltrein in Taiwan is zondag ontspoord. Daarbij vielen 17 doden, 132 mensen raakten er gewond.
01:05

Ryanair onder vuur om ruzie in vliegtuig

Ryanair is op social media onder vuur komen te liggen door een video die vrijdag is verschenen. De woede van mensen op social media richt zich zowel op het incident als op de reactie van Ryanair.
00:56

Grote mars in Londen voor nieuw Brexit-referendum

Vele duizenden Britten demonstreren zaterdag in Londen voor een tweede Brexit-referendum.
00:25

Vliegtuig maakt noodlanding na barst in cockpitraam

Passagiers op een vliegtuig van Icelandair beleefden vannacht spannende momenten toen het raam van de cockpit barstte tijdens de vlucht. De Boeing 757-200 van vlucht FI688 maakte een noodlanding en daalde daarvoor zo’n acht kilometer in amper tien minuten, waarvan 3,5 km in drie minuten. Dat blijkt uit gegevens van Flightradar.
00:45

Mexico houdt migrantenstoet tegen aan grens

De Mexicaanse politie heeft honderden migranten uit andere Midden-Amerikaanse landen tegengehouden aan de grens met Guatemala. De migranten maken deel uit van een groep van in totaal zo’n vierduizend mensen die in een stoet door Honduras en Guatemala is getrokken en de Verenigde Staten als eindbestemming heeft.
00:55

Verkiezingen Afghanistan lijden onder dreiging van Taliban

Voor het eerst in acht jaar mochten Afghanen vandaag hun stem uitbrengen voor een nieuw parlement. Maar dreigementen van de radicaalislamitische Taliban overschaduwen de stembusgang.
00:54

Saoedi-Arabië erkent dood journalist Khashoggi

De Saoedische autoriteiten hebben de dood van journalist Jamal Khashoggi bevestigd. Volgens de Saoedische openbaar aanklager is er op het consulaat in Istanboel een gevecht tussen hem en mensen die hij daar ontmoette uitgebroken dat heeft geleid tot zijn dood, meldt de Saudische staatstelevisie.

Vergelijkbare shows