Haagsche Courant

Alle afleveringen

00:39

Documentaire over geestelijk vader van Haagse Harry

Haagse Harry groeit uit tot een fenomeen dat ook ver buiten Den Haag bekend wordt. In deze documentaire 'Kap Nâh !! Het verhaal van Marnix Rueb’ komen familieleden, vrienden en vakgenoten van Marnix Rueb aan het woord en vertellen over het fascinerende leven van Marnix.
01:23

Chinese premier Li Keqiang bezoekt Den Haag

De Chinese premier Li Keqiang bezocht maandag Den Haag. Het bezoek trok niet alleen Chinese studenten, maar ook een aantal betogers.
01:28

Voel hoe het is om visueel beperkt te zijn

Dit is wat slechtzienden willen zeggen met de witte 'blindenstok'. De witte stok wordt lang niet door alle weggebruikers gekend en erkend. Daarom is het goed om fietsers en automobilisten te laten weten hoe belangrijk het is om voor de witte stok te stoppen. Voorall organiseert daarom op deze dag samen met de Oogvereniging afdeling Haaglanden een kleine publieksactie op de Korte en Lange Poten in Den Haag.
01:03

Eerste schaatsbaan Anna van Buerenplein

Achter Den Haag Centraal is het vanaf 15 oktober tot 11 november mogelijk om te schaatsen op de eerste buitenschaatsbaan van het jaar in Den Haag. Op het Anna van Buerenplein komt een schaatsbaan.
01:25

Grote archeologische vondsten op de Rotterdamse Baan

Met de Nationale Archeologiedagen worden op 13 en 14 oktober vondsten tentoongesteld die zijn gevonden bij de Rotterdamse Baan.
01:10

Motocrosser scheurt over Nederlandse gracht

Op 10 november doet motorstuntman Robbie Maddison mee aan de zwaarste strandrace ter wereld, Red Bull Knock Out, in Scheveningen. En in het kader daarvan neemt hij een film op waarin hij met zijn motor over de grachten naar het strand rijdt.
01:28

Wethouder van Alphen krijgt bijzondere kunst

Wethouder Bert van Alphen krijgt kunst op zijn kamer gemaakt door kunstenaars van de kunstvlieg. Deze kunstenaars zijn verstandelijk en lichamelijk beperkt.
01:54

Terug naar de Blue Lagoon

Een zomer om niet te vergeten voor de eigenaresse van strandtent Blue Lagoon in Scheveningen. Haar zaak brandde zes maanden geleden volledig af.
00:59

Gigantische pompoen bij Tuincentrum Wassenaar

Bij Tuincentrum Wassenaar staat een gigantische pompoen. De pompoen moest met spanbanden en al op de kar getild worden en blijft tot Halloween staan.

Vergelijkbare shows