Deze dames kunnen eindelijk weer naar buiten

15 april 2018

Gedurende de wintermaanden hebben de koeien doorgebracht in hun riante koeientuin op de boerderij Hoeve Biesland in Delfgauw, maar zondag mochten ze eindelijk naar buiten. Met duizenden mensen langs de kant werd de koeiendans volop gevierd.

Alle afleveringen

01:19

Doven ervaren festivalmuziek via trilplaat

De Pier in Scheveningen vormde gisteren het decor voor het MuteSounds Festival. Dit is het enige culturele festival in Nederland dat volledig toegankelijk is voor doven en slechthorenden.
01:31

Terug in de maatschappij met de Harde Leerschool

De Harde Leerschool is een project van rugbycoach Yves Kummer, die kansarme jongeren via rugby naar werk probeert te krijgen.
01:19

Woonwagenkampers terug naar Den Haag

Haagse woonwagenkampers krijgen maar geen plek toegewezen van de gemeente en daarom ondernemen zij juridische stappen.
01:44

Nawijn: ‘De situatie was zeer intimiderend’

Hilbrand Nawijn, voormalig minister en tegenwoordig raadslid in Zoetermeer, is bedreigd tijdens een interview in winkelcentrum Palenstein. De fractievoorzitter van LHN vertelt over zijn aanvaring met de jongeren. Het is onrustig in Palenstein sinds de dood van de 18-jarige Wessel die vermoedelijk door een politiekogel werd geraakt in Delft. Hij overleed later die nacht in een ziekenhuis in Zoetermeer waar hij voor de deur was neergelegd.
01:29

ROC-studenten maken Sheltersuits voor vluchtelingen

Studenten van het ROC Mondriaan maakten donderdag 'Sheltersuits' voor vluchtelingen in Lesbos.
01:32

Een eerste kijkje bij gloednieuwe gamehal op Grote Markt

Het voormalige pand van Bart Smit aan de Grote Markt is omgetoverd tot een grote arcadehal. Gamers kunnen daar vanaf vrijdag 19 oktober terecht voor een groot en gevarieerd aanbod aan computerspelletjes.
01:42

Franse en Nederlandse politie werken samen bij controle

De politie voerde woensdagmiddag langs de A13 controles uit in samenwerking met Franse politie.
02:25

Jubileum: The Lion King al twee jaar te zien in Den Haag

Al twee jaar is de musical The Lion King te zien in Den Haag. Steve Beirnaert en Gitty Pregers vertellen over hun ervaringen met de musical en de stad.
01:36

Plein wordt vernoemd naar snackbar de Vrijheid

Den Haag krijgt twee woontorens op de Utrechtsebaan. Pal naast Snackkar De Vrijheid moeten vanaf 2020 twee torens verrijzen die verbonden worden door een winkelstrip van pakweg vier etages hoog.

Vergelijkbare shows