Voor het eerst pootjebaden in Scheveningen

9 juni 2018

Hagenaars, van jong tot oud uit alle Haagse wijken, worden door de zeven Cultuurankers naar het strand gebracht waar ze nog nooit of in ieder geval al jaren niet zijn geweest.

Alle afleveringen

01:03

Eerste schaatsbaan Anna van Buerenplein

Achter Den Haag Centraal is het vanaf 15 oktober tot 11 november mogelijk om te schaatsen op de eerste buitenschaatsbaan van het jaar in Den Haag. Op het Anna van Buerenplein komt een schaatsbaan.
01:25

Grote archeologische vondsten op de Rotterdamse Baan

Met de Nationale Archeologiedagen worden op 13 en 14 oktober vondsten tentoongesteld die zijn gevonden bij de Rotterdamse Baan.
01:10

Motocrosser scheurt over Nederlandse gracht

Op 10 november doet motorstuntman Robbie Maddison mee aan de zwaarste strandrace ter wereld, Red Bull Knock Out, in Scheveningen. En in het kader daarvan neemt hij een film op waarin hij met zijn motor over de grachten naar het strand rijdt.
01:28

Wethouder van Alphen krijgt bijzondere kunst

Wethouder Bert van Alphen krijgt kunst op zijn kamer gemaakt door kunstenaars van de kunstvlieg. Deze kunstenaars zijn verstandelijk en lichamelijk beperkt.
01:54

Terug naar de Blue Lagoon

Een zomer om niet te vergeten voor de eigenaresse van strandtent Blue Lagoon in Scheveningen. Haar zaak brandde zes maanden geleden volledig af.
00:59

Gigantische pompoen bij Tuincentrum Wassenaar

Bij Tuincentrum Wassenaar staat een gigantische pompoen. De pompoen moest met spanbanden en al op de kar getild worden en blijft tot Halloween staan.
00:31

Den Haag decor interactieve beeldprojecties

15 avonden lang worden videobeelden op Kurhaus en Binnenhof geprojecteerd
01:04

Anti-terreureenheid geeft demonstratie in Den Haag

Verschillende interventie-eenheden gaven woensdag een demonstratie voor het hoofdkantoor van Europol in Den Haag. Het doel: meer samenwerking.
00:49

Uitgezette heijenaar slaat woning kort en klein.

Een Heijenaar die vandaag zijn woning wordt uitgezet heeft zijn woning gesloopt.

Vergelijkbare shows