Kinderen organiseren fietsles voor zichzelf

11 juli 2018

Kinderen van de Jan Ligthart die niet kunnen fietsen hebben aangegeven dit te willen leren. Er is nu voor hen door de ANWB een speciaal fietsparcours aangelegd op een sportterrein in de Schilderswijk.

Alle afleveringen

01:32

Een eerste kijkje bij gloednieuwe gamehal op Grote Markt

Het voormalige pand van Bart Smit aan de Grote Markt is omgetoverd tot een grote arcadehal. Gamers kunnen daar vanaf vrijdag 19 oktober terecht voor een groot en gevarieerd aanbod aan computerspelletjes.
01:42

Franse en Nederlandse politie werken samen bij controle

De politie voerde woensdagmiddag langs de A13 controles uit in samenwerking met Franse politie.
02:25

Jubileum: The Lion King al twee jaar te zien in Den Haag

Al twee jaar is de musical The Lion King te zien in Den Haag. Steve Beirnaert en Gitty Pregers vertellen over hun ervaringen met de musical en de stad.
01:36

Plein wordt vernoemd naar snackbar de Vrijheid

Den Haag krijgt twee woontorens op de Utrechtsebaan. Pal naast Snackkar De Vrijheid moeten vanaf 2020 twee torens verrijzen die verbonden worden door een winkelstrip van pakweg vier etages hoog.
02:28

Feest voor musical The Lion King met 2-jarig jubileum

Al twee jaar is de musical The Lion King te zien in Den Haag. Steve Beirnaert en Gitty Pregers vertellen over hun ervaringen met de musical.
00:39

Documentaire over geestelijk vader van Haagse Harry

Haagse Harry groeit uit tot een fenomeen dat ook ver buiten Den Haag bekend wordt. In deze documentaire 'Kap Nâh !! Het verhaal van Marnix Rueb’ komen familieleden, vrienden en vakgenoten van Marnix Rueb aan het woord en vertellen over het fascinerende leven van Marnix.
01:23

Chinese premier Li Keqiang bezoekt Den Haag

De Chinese premier Li Keqiang bezocht maandag Den Haag. Het bezoek trok niet alleen Chinese studenten, maar ook een aantal betogers.
01:28

Voel hoe het is om visueel beperkt te zijn

Dit is wat slechtzienden willen zeggen met de witte 'blindenstok'. De witte stok wordt lang niet door alle weggebruikers gekend en erkend. Daarom is het goed om fietsers en automobilisten te laten weten hoe belangrijk het is om voor de witte stok te stoppen. Voorall organiseert daarom op deze dag samen met de Oogvereniging afdeling Haaglanden een kleine publieksactie op de Korte en Lange Poten in Den Haag.
01:03

Eerste schaatsbaan Anna van Buerenplein

Achter Den Haag Centraal is het vanaf 15 oktober tot 11 november mogelijk om te schaatsen op de eerste buitenschaatsbaan van het jaar in Den Haag. Op het Anna van Buerenplein komt een schaatsbaan.

Vergelijkbare shows