Hoe zit dat?

02:37

Wat betekent de winst van GroenLinks voor Utrecht?

Verslaggever Diane Hoekstra analyseert de verkiezingsuitslag in Utrecht.
01:46

Elektrische bakfiets testen in Zeist

Zeist krijgt de beschikking over elektrische transportbakfietsen. De bakfietsen zijn een alternatief voor de auto voor het vervoeren van boodschappen of zwaardere spullen binnen de bebouwde kom.

Verhaal van de dag

01:53

Blessure brengt Olympische droom Roos (18) in gevaar

Toen ze als 8-jarig meisje op haar skeelers bij Blikkenburg in Zeist grote jongens zag skateboarden, was Roos Zwetsloot (18) verkocht. Inmiddels is ze een van de grootste skateboardtalenten van Nederland en probeert ze zich te kwalificeren voor de Olympische Spelen in 2020. In de aanloop daarnaartoe wordt ze gevolgd in het project De beloften van de VPRO.
01:48

Het is één jaar geleden sinds Anne Faber werd vermist

Het is een jaar geleden dat Anne Faber verdween. Wij kijken terug op de laatste dag van haar leven.
01:42

Pascale schrijft protestlied wegens sluiting Tuindorp-Oost

De Utrechtse zangdocente/singer songwriter Pascale Kemper heeft haar gevoelens van woede en teleurstelling over het verdwijnen van een uniek project in Tuindorp-Oost  - waar ouderen en jongeren sinds april 2016 samenwonen - omgezet in een protestlied.
02:10

Warmer dan ooit in hartje Utrecht

Het is de warmste dag van het jaar. Wat bezielt mensen om tijdens deze zomerhitte in het centrum van Utrecht te vertoeven?
01:58

Gerdie (69) met elektrische rolstoel over circuit

Voor de 69-jarige Gerdie Labzowski uit Zeist kwam een droom uit: ze mocht met haar elektrische rolstoel over het circuit van Zandvoort rijden.
01:36

Familie maakt videoclip voor doodzieke volkszanger

De Utrechtse volkszanger Hans van der Laan is ernstig ziek. Toch heeft hij nog zijn eigen nummer 'Leef bij de dag' kunnen uitbrengen. Zijn familie en vrienden voorzagen het nummer zaterdag van een videoclip, die werd opgenomen bij de Stadhuisbrug in Utrecht.

Snel Nieuws

00:45

Ruim honderd mensen geëvacueerd na brand in Bunnik

Op een bedrijventerrein aan de Schoudermantel in Bunnik is vanochtend een kantoorpand ontruimd nadat medewerkers rook hadden ingeademd.
00:39

Vrouw overleden bij ongeval, bestuurder onder invloed

Bij een eenzijdig ongeval op de A27 bij Hilversum is in de nacht van vrijdag op zaterdag een vrouw om het leven gekomen.
00:37

Hennepkwekerij gevonden bij brand in IJsselstein

De brandweer heeft donderdagochtend bij een brand in IJsselstein een hennepkwekerij gevonden. De brand brak uit in een woning boven kledingwinkel Deb Koncept aan de Utrechtsestraat.
00:33

Duikers in Singel op zoek naar ring

Enkele weken geleden raakte iemand te water in de singel van TivoliVredenburg. Ze werd eruit gehaald, maar haar redder raakte een ring kwijt. Die wordt nu gezocht
01:18

Sollicitatie buurtconciërge: Sterre Hijlkema

Sollicitatie buurtconciërge: Sterre Hijlkema
00:40

Jonge automobilist veroorzaakt ravage in Maarssen

Een jonge automobilist veroorzaakte dinsdagavond een ravage op een industrieterrein in Maarssen. De jongen zonder rijbewijs raakte in een bocht de macht over het stuur kwijt. Niemand raakte gewond.

Korte Reportage

01:43

Zieke militairen strijden tegen elkaar in Invictus Games

Vleutenaar Bart van der Burg strijdt tegen andere zieke militairen in de Invictus Games. Die competitiviteit brengt mensen samen.
01:04

Burgemeester Zeist werkt dagje bij het belteam

Burgemeester Koos Janssen van Zeist nam vanmorgen de telefoon op bij de gemeente Zeist. Wie belde met een klacht of vraag, kon zomaar de burgemeester aan de lijn krijgen.
01:42

Bruiden rennen door het Wilhelminapark

Het Wilhelminapark was zaterdag het toneel van een bijzondere wedstrijd. Het SBS6-programma 'In de ban de Trouwring' organiseerde een bruidsrun waarbij de deelnemers het parcours in een bruidsjurk moesten afleggen. De deelnemers konden een 'droom' trouwjurk winnen.
01:04

Kerstshow Intratuin met zomerse temperaturen

Terwijl de temperatuur in de volle zon richting de dertig graden kruipt, hebben de eerste tuincentra de kerstshows al geopend. Het lijkt elk jaar warmer te worden, constateert eigenaar Ben Jongerius van Intratuin Utrecht.
01:31

Trappenchallenge in stadion Galgenwaard uitdaging voor fans

Stadion Galgenwaard was zaterdagmiddag dé plek voor een trappenchallenge. Met de challenge wilde de organisatie Utrecht in bewegen krijgen.
01:19

Hulpdiensten tonen hun werk op open dag in Culemborg

De brandweer, politie Culemborg/Buren, gemeente en ambulance hebben zaterdag op en rond het Veerweg-gebied aan de Lek in Culemborg een grote Open Dag gehouden. Helikopters, boten, voertuigen, paarden, honden en bijna vierhonderd medewerkers van uiteenlopende diensten waren te bewonderen.