Auto slaat over de kop na ongeval in Utrecht

14 mei 2018

Bij een botsing tussen twee voertuigen op de grens van Utrecht en Maarssen is vanmorgen een auto op de kop beland. De bestuurder is voor onderzoek naar het ziekenhuis vervoerd.

Alle afleveringen

00:31

17-jarig meisje neergestoken op Utrechtse Kanaleneiland.

De Utrechtse wijk Kanaleneiland is voor de derde keer op rij opgeschrikt door een geweldincident. Dit keer werd een 17-jarig meisje neergestoken.
00:45

Ruim honderd mensen geëvacueerd na brand in Bunnik

Op een bedrijventerrein aan de Schoudermantel in Bunnik is vanochtend een kantoorpand ontruimd nadat medewerkers rook hadden ingeademd.
00:39

Vrouw overleden bij ongeval, bestuurder onder invloed

Bij een eenzijdig ongeval op de A27 bij Hilversum is in de nacht van vrijdag op zaterdag een vrouw om het leven gekomen.
00:37

Hennepkwekerij gevonden bij brand in IJsselstein

De brandweer heeft donderdagochtend bij een brand in IJsselstein een hennepkwekerij gevonden. De brand brak uit in een woning boven kledingwinkel Deb Koncept aan de Utrechtsestraat.
00:33

Duikers in Singel op zoek naar ring

Enkele weken geleden raakte iemand te water in de singel van TivoliVredenburg. Ze werd eruit gehaald, maar haar redder raakte een ring kwijt. Die wordt nu gezocht
01:18

Sollicitatie buurtconciërge: Sterre Hijlkema

Sollicitatie buurtconciërge: Sterre Hijlkema
00:40

Jonge automobilist veroorzaakt ravage in Maarssen

Een jonge automobilist veroorzaakte dinsdagavond een ravage op een industrieterrein in Maarssen. De jongen zonder rijbewijs raakte in een bocht de macht over het stuur kwijt. Niemand raakte gewond.
00:42

Politie deelt beelden van grote inval in Nieuwegein

De politie heeft vanochtend een grote inval gedaan bij twee panden op bedrijventerrein Ravenswade in Nieuwegein. Beide bedrijven worden ervan verdacht spullen te leveren voor professionele hennepteelt. Vier personen zijn aangehouden.
01:14

Politie-inval bij twee bedrijven in Nieuwegein

Op de Ravenswade in Nieuwegein is vanmorgen een grote politie-inval gedaan. Volgens de politie gaat het om een inval in twee bedrijven. De straat is ruim afgezet en met schermen wordt het zicht vanaf de openbare weg ontnomen.

Vergelijkbare shows