ProRail waarschuwt voor gevaarlijke wegovergang

13 september 2018

In Den Dolder heeft ProRail donderdagochtend een actie georganiseerd om aandacht te vragen voor gevaarlijke wegovergangen.

Alle afleveringen

00:37

Dode en twee zwaargewonden bij ongeluk in Utrecht

Bij een ongeluk tussen een tram en een camper in Utrecht is een dode gevallen. Twee andere raakten zwaargewond. Door het ongeluk is het tramverkeer gestremd. Wat er precies is gebeurd, is nog onduidelijk.
00:53

Juf maakt met klas een filmpje om nieuwe collega te vinden

Hoe werf je een leerkracht voor een basisschool? Dan maak je toch een leuk filmpje met kinderen en de juf en zet het op Twitter en Facebook. Juf Ilse van de Beurthonk uit Odijk maakte samen met een ouder de beelden voor de zoektocht naar een nieuwe collega.
00:36

Jennifer Morrisson zegt af voor Dutch Comic Con

Actrice Jennifer Morrison komt niet naar de Heroes Dutch Comic Con in Utrecht. Ze moet afzeggen vanwege filmopnames.
00:38

Brandweerman Jan van den Berg ‘redt’ burgemeester Nieuwegein

Nieuwegeins burgemeester Frans Backhuijs werd gisteravond uit een ‘brandend’ pand gered.
00:31

17-jarig meisje neergestoken op Utrechtse Kanaleneiland.

De Utrechtse wijk Kanaleneiland is voor de derde keer op rij opgeschrikt door een geweldincident. Dit keer werd een 17-jarig meisje neergestoken.
00:45

Ruim honderd mensen geëvacueerd na brand in Bunnik

Op een bedrijventerrein aan de Schoudermantel in Bunnik is vanochtend een kantoorpand ontruimd nadat medewerkers rook hadden ingeademd.
00:39

Vrouw overleden bij ongeval, bestuurder onder invloed

Bij een eenzijdig ongeval op de A27 bij Hilversum is in de nacht van vrijdag op zaterdag een vrouw om het leven gekomen.
00:37

Hennepkwekerij gevonden bij brand in IJsselstein

De brandweer heeft donderdagochtend bij een brand in IJsselstein een hennepkwekerij gevonden. De brand brak uit in een woning boven kledingwinkel Deb Koncept aan de Utrechtsestraat.
00:33

Duikers in Singel op zoek naar ring

Enkele weken geleden raakte iemand te water in de singel van TivoliVredenburg. Ze werd eruit gehaald, maar haar redder raakte een ring kwijt. Die wordt nu gezocht

Vergelijkbare shows