Utrechts Nieuwsblad

Alle afleveringen

01:29

Tieners in de rij bij Tivoli voor Amerikaanse Boyband

Honderden tieners stonden maandag in de rij in de hoop een goede plaats te bemachtigen bij het concert van de Amerikaanse boyband Why Don't We. Onze verslaggever zag de rij alsmaar groeien.
01:43

Zieke militairen strijden tegen elkaar in Invictus Games

Vleutenaar Bart van der Burg strijdt tegen andere zieke militairen in de Invictus Games. Die competitiviteit brengt mensen samen.
01:04

Burgemeester Zeist werkt dagje bij het belteam

Burgemeester Koos Janssen van Zeist nam vanmorgen de telefoon op bij de gemeente Zeist. Wie belde met een klacht of vraag, kon zomaar de burgemeester aan de lijn krijgen.
01:42

Bruiden rennen door het Wilhelminapark

Het Wilhelminapark was zaterdag het toneel van een bijzondere wedstrijd. Het SBS6-programma 'In de ban de Trouwring' organiseerde een bruidsrun waarbij de deelnemers het parcours in een bruidsjurk moesten afleggen. De deelnemers konden een 'droom' trouwjurk winnen.
01:04

Kerstshow Intratuin met zomerse temperaturen

Terwijl de temperatuur in de volle zon richting de dertig graden kruipt, hebben de eerste tuincentra de kerstshows al geopend. Het lijkt elk jaar warmer te worden, constateert eigenaar Ben Jongerius van Intratuin Utrecht.
01:31

Trappenchallenge in stadion Galgenwaard uitdaging voor fans

Stadion Galgenwaard was zaterdagmiddag dé plek voor een trappenchallenge. Met de challenge wilde de organisatie Utrecht in bewegen krijgen.
01:19

Hulpdiensten tonen hun werk op open dag in Culemborg

De brandweer, politie Culemborg/Buren, gemeente en ambulance hebben zaterdag op en rond het Veerweg-gebied aan de Lek in Culemborg een grote Open Dag gehouden. Helikopters, boten, voertuigen, paarden, honden en bijna vierhonderd medewerkers van uiteenlopende diensten waren te bewonderen.
01:01

Station Driebergen-Zeist maakt plaats voor 3000 fietsen

Bij het station Driebergen zijn zijn ze begonnen met het uitgraven van de fietsenkelder, die in 2020 plaats zal bieden aan 3000 fietsen.
01:06

Duiker op zoek naar verloren ring

Zoektocht naar verloren ring bij reddingsactie

Vergelijkbare shows