Het bollendak op Utrecht CS is bijna af

29 januari 2018

Het heeft ruim vier jaar geduurd, maar het bollendak op Utrecht Centraal is echt bijna af. De projectleider en wethouder Everhardt vertellen over het project.

Alle afleveringen

01:58

Aangereden bestuurder jaagt op vluchtende verkeers-aso

wildwestrit door utrecht leidt tot aanhouding van vluchtende verdachte
01:24

Anouk Hoogendijk opent voetbalkooi Wijk bij Duurstede

Voormalig voetbalster Anouk Hoogendijk heeft donderdagmiddag een voetbalkooi in Wijk bij Duurstede geopend. Jongeren van het Revius Lyceum krijgen de kooi als beloning voor hun nette gedrag rond de jaarwisseling.
01:21

Wie helpt Quartus aan een kamer in Utrecht?

Quartus is op zoek naar een kamer in Utrecht. Om tips te krijgen maakte hij deze video
00:51

Geen zwaar verkeer door laagwater op pontje Culemborg

Door de droogte stroomt steeds minder water door de Lek heen. Het gevolg is dat het pontje bij Culemborg geen zwaar verkeer meer over kan zetten.
01:24

Hiddink met China onder 21 in Utrecht

Guus Hiddink was woensdagmiddag te bewonderen op Sportcomplex Zoudenbalch in Utrecht. De 71-jarige Varssevelder is coach van het Chinese elftal onder 21 jaar dat op trainingskamp is in Hoenderloo en woensdag oefende tegen Jong FC Utrecht. Het duel eindigde in een doelpuntloos gelijkspel.
01:20

Elektrische scooters zijn in Utrecht nog niet echt populair

Elektrische scooters worden in Nederland steeds meer verkocht, behalve in Utrecht.
00:32

Koning loopt door Utrechtse wijken

Koning Willem-Alexander heeft vanmiddag Overvecht en Veemarkt in Utrecht bezocht. Samen met minister Kajsa Ollongren (Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties) ging hij langs energieprojecten in de wijken en sprak hij met inwoners.
01:04

Kiwi's uitdelen op Utrecht Centraal

Dinsdag om 16:00 uur opende het Zespri Happiness Fuel Station zijn deuren om de voorbijgangers te voorzien van een dosis vitamine C en vezels.
01:45

Knuffelen met Mathama Amma

Dinsdag en woensdag komt mahatma Amma naar Houten. Daar knuffelt ze met tienduizenden mensen. Ze is een Indiase goeroe, die met haar knuffels mensen kan helpen. Jaarlijks komt ze in Nederland mensen knuffelen als een soort rituele genezing.

Vergelijkbare shows