Loterij om Leersumse kroeg te redden

5 april 2018

Veel mensen dachten aan een 1 aprilgrap, maar dat was het niet. Een groep Leersumse jongeren is van plan de enige kroeg van het dorp te kopen: kroeg Wereld van Verschil. Ze doen dat door een loterij te organiseren.

Alle afleveringen

01:32

Cheyenne raakte zwaargewond door 'horror clown'

Cheyenne en een vriendin zaten op een scooter toen een man met een clownsmasker achter hen aan ging. Ze schrokken zo erg, dat ze met de scooter zijn gevallen.
01:53

Blessure brengt Olympische droom Roos (18) in gevaar

Toen ze als 8-jarig meisje op haar skeelers bij Blikkenburg in Zeist grote jongens zag skateboarden, was Roos Zwetsloot (18) verkocht. Inmiddels is ze een van de grootste skateboardtalenten van Nederland en probeert ze zich te kwalificeren voor de Olympische Spelen in 2020. In de aanloop daarnaartoe wordt ze gevolgd in het project De beloften van de VPRO.
01:48

Het is één jaar geleden sinds Anne Faber werd vermist

Het is een jaar geleden dat Anne Faber verdween. Wij kijken terug op de laatste dag van haar leven.
01:42

Pascale schrijft protestlied wegens sluiting Tuindorp-Oost

De Utrechtse zangdocente/singer songwriter Pascale Kemper heeft haar gevoelens van woede en teleurstelling over het verdwijnen van een uniek project in Tuindorp-Oost  - waar ouderen en jongeren sinds april 2016 samenwonen - omgezet in een protestlied.
02:10

Warmer dan ooit in hartje Utrecht

Het is de warmste dag van het jaar. Wat bezielt mensen om tijdens deze zomerhitte in het centrum van Utrecht te vertoeven?
01:58

Gerdie (69) met elektrische rolstoel over circuit

Voor de 69-jarige Gerdie Labzowski uit Zeist kwam een droom uit: ze mocht met haar elektrische rolstoel over het circuit van Zandvoort rijden.
01:36

Familie maakt videoclip voor doodzieke volkszanger

De Utrechtse volkszanger Hans van der Laan is ernstig ziek. Toch heeft hij nog zijn eigen nummer 'Leef bij de dag' kunnen uitbrengen. Zijn familie en vrienden voorzagen het nummer zaterdag van een videoclip, die werd opgenomen bij de Stadhuisbrug in Utrecht.
02:08

Vitens vraagt om gespreid waterverbruik

Door de aanhoudende droogte en warmte gebruiken consumenten veel water. Dat zorgt bij waterbedrijf Vitens voor problemen. Gedurende piekuren wordt het steeds lastiger de druk op de waterpomp hoog te houden.
01:41

Weermannen schrikken van 40 graden

Nederland is nog lang niet van de hitte af. De meteorologen van Weerplaza schrokken vanmorgen van een van de rekenmodellen die het weer van volgende week voorspelt: ,,Die geeft 40 tot 42 graden aan voor 28 en 29 juli."

Vergelijkbare shows