Boer Tom

Tips uit eigen tuin!

Direct kijken

Alle afleveringen

Een totaal overzicht waar je u tegen zegt
1:12

Tip van boer Tom: "Zo vermijd je slakken in de tuin"

Je komt ze vast weleens tegen in de tuin: slakken. En dat is balen, want ze eten alle verse blaadjes op. Zonde! Maar gelukkig heeft boer Tom heeft een snelle en simpele tip om slakken weg te jagen.

1:33

Uitgebloeide hortensia’s? Stek ze nu

Het aantal hortensia’s in je tuin kun je heel eenvoudig vermeerderen door middel van de afleg-techniek. Boer Tom laat stap voor stap zien hoe je dat doet.

2:17

Boer Tom: “Zo kun je het beste je fruitbomen snoeien”

Heb je een mooie appel- of perenboom in je tuin staan en weet je niet wanneer en hoe je die nou het beste kunt snoeien? Boer Tom vertelt het je in deze video.

2:14

Een mooie voorjaarstuin betekent nú bloembollen planten

Bloembollen planten is een klusje dat veel vergeten wordt, maar voor een voorjaarsgevoel wel belangrijk is. Ook al lijkt de lente nu nog zo eindeloos ver weg, je kunt nu vast beginnen. Boer Tom legt uit hoe je dit het beste doet.

1:24

Boer Tom vertelt wanneer en hoe je lavendel snoeit

Lavendel in je tuin staat prachtig en ruikt heerlijk. Maar hoe voorkom je dat het van die grote, houterige struiken worden? Boer Tom legt het uit én heeft nog een tip wat je met die zalig geurende toppen kunt doen.

1:38

Eierschalen over? Gooi ze niet weg: 3 tips van boer Tom

Na het bakken van een cake of het eten van een lekker eitje, zit je vaak met de overgebleven eierschalen. Wat moet je daar nou mee? Weggooien is niet nodig, volgens boer Tom. De eierschalen kun je namelijk goed gebruiken in je tuin.  Boer Tom geeft je drie superhandige tips.

Meer video's

Gerelateerde series