Broodje Verhaal

Direct kijken

Alle afleveringen

Een totaal overzicht waar je u tegen zegt
7:04

Broodje Verhaal Speciaal: Gepeperde tips voor ondernemers

Negen ondernemers, negen keer de vraag in de serie Broodje Verhaal na een hapje van die ene peper hun drie ultieme en dus gepeperde ondernemerstips uit te spreken. Dit is de compilatie. Met storytelling-expert Cor Hospes, vanuit zijn keuken: Broodje Verhaal Speciaal.

23:19

Broodje Verhaal met Cor Hospes en Audrey van Ham

De erotiekwinkelketen Christine le Duc zag de omzet het afgelopen jaar bijna verdrievoudigen. Het bedrijf moest noodgedwongen inzetten op de webshop en dat bleek een succes. Met Audrey van Ham aan het roer. Tijd om haar uit te nodigen in de keuken van Cor Hospes voor een nieuw Broodje Verhaal.

18:18

Broodje Verhaal met Cor Hospes en Marchel Bulthuis

Cor Hospes ontvangt in zijn keuken ondernemer Marchel Bulthuis voor en smakelijk gesprek over ondernemerschap.

21:59

BroodjeVerhaal, storytelling: Cor Hospesen Karin Veldhuizen

Met creatief directeur/eigenaresse Karin Veldhuizen van watersportcamping Heeg uit Friesland in de keuken, leren we én over Friese gerechten, maar vooral over haar onderscheidende aanpak qua storytelling. Expert Cor Hospes vraagt en hoort Karin onder meer vertellen over 'vampen': Vernieuwend, Anders, Maatschappelijk verbeterend en Persoonlijke aandacht.

22:05

Broodje Verhaal, storytelling: Cor Hospes met Rob Schalker

Broodje Verhaal is een tiendelige videocast-serie - video en podcast - over storytelling. Expert Cor Hospes ontvangt elke aflevering in zijn keuken een ondernemer, ditmaal Rob Schalker, ceo/founder van fashionmerk A fish named Fred en eerder NZA/New Zealand Auckland.

18:00

Broodje Verhaal: storytelling met Cor Hospes en Ed Bindels

In de keuken bij storytelling-expert Cor Hospes gaat het over 'het verhaal' van ondernemers, en vooral hoe dat te gebruiken. Ed Bindels is te gast in deze aflevering, de ceo/founder van Amac en het nieuwe Food District Liemès in Utrecht.

Meer video's

Gerelateerde series