DIY do-it-yourself

Bekijk hier alle afleveringen van onze nieuwe diy-serie

Direct kijken

Alle afleveringen

Een totaal overzicht waar je u tegen zegt
2:13

Do it yourself: houten gordijnroedeset | vttv

Als je trots je eigen gordijnen naait, is het wel zo leuk om ook die gordijnroede zelf te fiksen. Moeilijk is het in elk geval niet. Met deze DIY hangt jouw gordijn binnen no-time weer voor je raam. Met deze DIY video maak je het gemakkelijk zelf.

1:48

Do it yourself: wandkast met lades | vttv

Sleutels, post, jas: ze vinden allemaal een plek in en aan deze ladekast met fraaie grepen. Geen sta-in-de-weg, want hij hangt aan de wand. Ook ideaal dus voor kleinbehuisden. Met deze DIY video maak je hem gemakkelijk zelf.

1:46

Do it yourself: wandtegel van klei | vttv

Aan een haakje op de muur of staand op een kast of richel: zo’n geglazuurde fishscale-tegel is een kunstwerk op zich. Met deze DIY video maak je ‘m gemakkelijk zelf.

1:25

Do it yourself: kunstzuilen | vttv

Een beetje kunst heeft natuurlijk een podium nodig. Hoe mooi is dan zo’n pilaar – of helemaal, zo’n set van drie – die elk showpiece in de spotlights zet? In deze video laten wij je zien hoe jij de kunstzuilen zelf maakt.

1:56

Do it yourself: decoratie ringen van hout | vttv

Dit rondje van het huis verdient een podium. Mooi in z’n eentje, nog mooier met meer, helemaal als je kiest voor verschillende formaten én kleuren. Je maakt ‘m helemaal zelf, met deze DIY video.

1:24

Do it yourself: zo maak je natuurlijke touwvazen | vttv

Lijmen, draaien, verven, drogen: zo simpel is het om een basic vaas een eigen twist te geven. Voor alle fans van een natuurlijk interieur hebben we op een rij gezet hoe je de touwvazen zelf maakt.

Meer video's

Gerelateerde series