Alle afleveringen

Een totaal overzicht waar je u tegen zegt
5:05

Maan wil ook een dansbeuker

'De levensfase waarin we weinig verantwoordelijken hebben, zo laat naar bed gaan als we zelf willen, zoveel kunnen drinken als we willen en dat ons lijfje de volgende dag weer prima opstaat' dat is waar de nieuwe track van Maan over gaat aldus de zangeres zelf. Ze liet 'Leven' voor het eerst horen bij Domien in de middagshow.

0:58

SinterKai is van alle markten thuis

SinterKai op bezoek in de middagshow en hij trekt een blik aan typetjes open bij Domien.

4:25

Op welke track stemt Jacqueline Govaert voor de Q-top 1000?

In het kader van de Q-top 1000 belt Domien vandaag met Jacqueline Govaert. Wie zet de Krezip-zangeres bovenaan haar lijstje? Uiteraard wil Domien ook nog even weten of we nieuwe muziek kunnen verwachten van de band.

5:25

De favoriet voor de Q-top 1000 van Paskal Jakobsen

Twaalf keer staan ze in de lijst. Domien belt met Paskal Jakobsen, beter bekend als de zanger van de Zeeuwse band BLØF. In de middagshow praten ze over de clubtour én natuurlijk is Domien benieuwd wat zijn favoriet voor de lijst is.

5:30

Q-top 1000 steminspiratie van Sharon den Adel

Domien belt in de middagshow met Sharon den Adel van de band Within Temptation. De band stond vorig jaar namelijk maar liefst vijf keer in de Q-top 1000, maar waar zou de zangeres zelf op stemmen?

3:38

Nieuwslezer Anton wint award voor 'Beste Nieuwslezer'

Nieuwslezer Anton Griep werd vanmiddag live in de middagshow van Domien Verschuuren verrast met het nieuws dat hij de RadioFreak award voor Beste Nieuwslezer heeft gewonnen.

Meer video's

Gerelateerde series