Fit voor Tokio

In de serie Fit voor Tokio loopt én sport Arie Boomsma mee met Olympische sporters om te zien hoe zij zich voorbereiden op de Olympische Zomerspelen 2021.

Direct kijken

Alle afleveringen

Een totaal overzicht waar je u tegen zegt
8:16

Femke Heemskerk: 'Geloof in jezelf is het belangrijkste'

In de serie Fit voor Tokio loopt én sport Arie Boomsma mee met Olympische sporters, terwijl ze praten over hun verwachtingen van de Olympische Zomerspelen 2021. In deze aflevering gaat Arie naar zwemster Femke Heemskerk. Hier hebben ze het onder andere over hoe Femke weer terug kwam in zichzelf.

10:39

Topsport had grote impact op jeugd turner Bart Deurloo

In de serie Fit voor Tokio loopt én sport Arie Boomsma mee met Olympische sporters, terwijl ze praten over hun verwachtingen van de Olympische Zomerspelen 2021. In deze aflevering gaat Arie naar turner Bart Deurloo. Hier hebben ze het onder andere over de impact die de topsport heeft gehad op het leven van Bart.

9:16

Zeilster Marit Bouwmeester openhartig over zware periode

In de serie Fit voor Tokio loopt én sport Arie Boomsma mee met Olympische sporters, terwijl ze praten over hun verwachtingen van de Olympische Zomerspelen 2021. In deze aflevering gaat Arie naar zeilster Marit Bouwmeester. Hierin hebben ze het onder andere over de moeilijke periode waar Marit doorheen is gegaan.

3:13

Judoka Sanne van Dijke: 'Niet meer dan een bump in the road'

Kim Polling vecht de beslissing aan dat niet zij, maar Sanne van Dijke naar de Olympische Spelen gaat. Van Dijke snapt dat, maar vindt het wel vervelend.

9:30

Joep van Lankveld: 'Sport geeft je ook sociale contacten'

In de serie Fit voor Tokio loopt én sport Arie Boomsma mee met Olympische sporters, terwijl ze praten over hun verwachtingen van de Olympische Zomerspelen 2021. In deze zesde aflevering gaat Arie naar Joep van Lankveld om het te hebben over zijn liefde voor de schietsport, zijn vooruitgangen en het plezier hebben in het sporten.

9:48

Ranki Oberoi is door Usain Bolt begonnen met atletiek

In de serie Fit voor Tokio loopt én sport Arie Boomsma mee met Olympische sporters, terwijl ze praten over hun verwachtingen van de Olympische Zomerspelen 2021. In deze vierde aflevering gaat Arie naar verspringer Ranki Oberoi. Hierin hebben ze het over hoe Ranki achter zijn beperking kwam en hoe zijn liefde voor atletiek is begonnen.

Meer video's

Gerelateerde series