Korte Reportage

Korte reportages over de sterren.

Direct kijken

Alle afleveringen

Een totaal overzicht waar je u tegen zegt
1:46

Van Dik Hout wint Buma Gouden Harp

De bandleden van de band Van Dik Hout hebben vandaag de Buma Gouden Harp in ontvangst genomen tijdens de Buma Awards.

3:34

Ongeneeslijk zieke Rob Bolland geeft nog lang niet op

Hij is ongeneeslijk ziek, zoveel is zeker. Maar Rob Bolland, samen met broer Ferdi Bolland schrijver van onnoemelijk veel hits tot ver over de Nederlandse grens is nog volop met muziek bezig. Hij gaat zelfs nog een keer optreden: ,,Om nu al te denken: straks val ik om - dat slaat nergens op. Dan zou mijn leven nu al geen zin meer hebben.

1:55

Rode loper bij première Diana & Zonen

De nieuwe musical Diana & Zonen, over het leven van prinses Diana, is zondag in première gegaan in DeLaMar Theater in Amsterdam. Op de rode loper blikken onder meer Anita Witzier, Carlo Boszhard en André van Duin terug op hun herinnering aan Lady Di.

2:45

Backstage bij première Diana & Zonen

De nieuwe musical Diana & Zonen, over het leven van prinses Diana, is zondag in première gegaan in DeLaMar Theater in Amsterdam.

2:14

Tijl Beckand dirigeert het Residentie Orkest

Tijl Beckand maakt al jaren televisieprogramma's over klassieke muziek, waarvan hij in zijn jeugd -naast theater en voetbal- in vervoering raakte. ,,2020 was het 250ste geboortejaar van Beethoven. In 2017 dacht ik al: daar moet ik iets mee. Ik wist ook dat het Residentie Orkest een nieuw muziekpaleis zou krijgen, Amare. Hoe gaaf zou het zijn als ik dat zou combineren? Het publiek vangen door Negende Symfonie van Beethoven te dirigeren? Door iemand, zoals ik, die geen noten leest en gewoon een baan heeft, maar drie jaar lang zijn tijd en energie in dit project steekt." AvroTros zag het als sluitstuk van een docuserie over Beethoven, waarin Beckand afreist naar Japan, Oostenrijk, Duitsland en Belgie. Cornona duwde het project een jaar vooruit. ,,Elk nadeel heeft z'n voordeel: kon ik nog iets langer repeteren", gniffelt hij.

2:24

René en Donnie: 'Lang geleden dat ik een bon heb gepakt'

Donnie en René Froger brachten samen de nieuwe single Bon Gepakt uit.

Meer video's

Gerelateerde series