Korte Reportage

Korte reportages over het nieuws uit Den Haag en omstreken.

Direct kijken

Alle afleveringen

Een totaal overzicht waar je u tegen zegt
1:39

Cheyenne (9) heeft nu eigen pop-up store voor een goed doel

Voorheen verkocht ze haar armbandjes voor zieke kinderen. Nu verkoopt ze haar eigen gemaakte sieraden voor eenzame ouderen. Deze zomer heeft ze zelfs een eigen winkelpand.

1:40

Bijlwerpen in Scheveningen

Op de Scheveningse boulevard is het nu mogelijk om met bijlen te gooien. Onder toezicht van ervaren trainers kan iedereen genieten van deze activiteit.

2:15

Koning Willem-Alexander opent Olympic Festival Scheveningen

Koning Willem-Alexander opent vrijdag het TeamNL Olympic Festival in Scheveningen. Het is dé plek waar sporters zullen worden gehuldigd voor hun prestaties tijdens de Olympische Spelen in Tokio, Japan.

1:58

Noa (16) jongste wereldkampioen freerunnen ooit

De 16-jarige Noa Diorgina Man uit Delft heeft de finale van de Red Bull Art of Motion in Griekenland gewonnen. De wedstrijd geldt als hét officieuze wereldkampioenschap freerunnen. Daarmee is de Delftse de beste vrouwelijke en de jongste freerunner ooit die de titel in de wacht heeft gesleept.

1:54

Beachtram rijdt voor de eerste keer

Het begon allemaal met een idee van een trambestuurder, Natalie Storm. “Om te zorgen dat mensen tijdens het meereizen vrolijk worden en met een goed gevoel uitstappen richting, huis, werk of school. Als de tram komt aanrijden moet je al kunnen zien dat het een vrolijke tram is.” Dat idee heeft HTM omarmd en heeft geleid tot de beachtram vol met beleving voor de reizigers. We hebben een ontwerp laten maken voor de bestickering van de tram, een vrolijk en opvallend strandtafereel met veel woordgrappen. In de tram hebben we vrolijke stickers aangebracht, posters met daarop een QR-code naar de Spotify zomerhitlijst, de omroepen worden voorafgegaan door strandgeluiden in combinatie met zomerse muziek, en reizigers worden verrast met een strandgeur. HTM wil op iedereen laten zien dat het leuk is om met bus of tram te reizen.

1:02

Stel uit Maassluis heet Bert en Ernie

Hoe is het om als stel Bert en Ernie te heten? We vragen het aan Bert en Ernie uit Maassluis.

Meer video's

Gerelateerde series