Korte reportage

Korte reportages over het nieuws uit het Rivierenland.

Direct kijken

Alle afleveringen

2:36

Opnieuw filmopnames in Woudrichem: 'Perfect voor een film'

Woudrichem vormt opnieuw het decor voor filmopnames. Productiehuis Messercola draait er de komende weken beelden voor de nieuwe romantische comedy Hart op de juiste plek.

1:45

Jolt (88) en Roos (84) zijn getrouwd

Jolt van Wieren en zijn vrouw (allebei dik in de 80) zijn gisteren getrouwd

2:17

Bodie is na 6 maanden weer terug bij haar baasjes

Hoe ze is verdwenen, is nog onduidelijk.

1:41

Martin is een van de weinige pijpmakers in Nederland

En hij maakt ze in zijn schuurtje van 2 vierkante meter.

2:12

Politie zwaait terminaal zieke Ron uit voor laatste vakantie

Ron van Hemert, Gorcums politieman, is terminaal. Hij vertrekt morgen met Stichting Ambulancewens naar Oostenrijk voor een laatste vakantie. Politie gaat de ambulance uitzwaaien met 13 voertuigen, 2 motoren en mogelijk een heli.

5:53

Leidse verzetsheld uit Indonesië

Reportage van de Oorlogsgravenstichting omtrent het 75-jarige bestaan, over een Indonesische student in het Nederlandse verzet tegen de Duitse bezetter.

0:40

Bootcamp bij Slot Loevestein tijdens landelijke actiedag

De Nederlandse Museumvereniging organiseerde woensdag een landelijke actie dag, in de hoop de aandacht te trekken van de regering. Zij willen net als anderen sectoren weer hun deuren openen en daarom konden bezoekers in het hele land terecht bij musea voor sportlessen. De bootcamp bij Slot Loevestein, trok tientallen fanatieke museumliefhebbers.

1:43

Horeca in Gorinchem opent uit protest voor één dag

Winkelen, sporten en naar de kapper: vanaf zaterdag kan en mag het weer als Nederland deels uit lockdown gaat. De horeca moet nog wel dicht blijven en dát is tegen het zere been van Gorcumse ondernemers. Zij gooien daarom zaterdag hun deuren toch open.

2:01

Tweelingbroers zetten nieuwe gadgets in oude auto's

Tom en Renk runnen samen een goed bedrijf in auto's.

1:30

Dit dorpje is sprookjesachtig verlicht voor kerst

Arkel is geheel in de Kerstsferen nu het hele dorp vol met Kerstverlichting hangt. Dat heeft een reden, want Stichting Dierenlot heeft het lokale treinstation omgedoopt tot Christmas Station, om vanuit daar acties te organiseren voor lokale dierenorganisaties.

1:39

In Almkerk zaag je jouw zelfgekozen kerstboom om

Uploaded by MyChannels

2:00

Moeder en dochter zijn buschauffeur in Dordrecht

Mary en Sharon, moeder en dochter, werken allebei als buschauffeur in Dordrecht. Iets wat je niet vaak ziet. ‘Natuurlijk zijn er wel meerdere chauffeurs met een familieband, maar moeder en dochter, daar zijn wij hier echt de enige van!’, zegt Mary.

Meer video's

Gerelateerde series