Korte Reportage

Korte reportages uit Overijssel, Gelderland en Flevoland

Direct kijken

Alle afleveringen

Een totaal overzicht waar je u tegen zegt
1:29

Derde editie Classic Race Demonstratie van start

Racende motoren, hevige benzinedampen en een stralende zon. Klassieke motoren in alle soorten en maten knalden zaterdag over de Luttenbergring. BEELD: Castor van Dillen

1:24

Energieconciërge helpt Brummenaren aan een duurzame woning

Uit alle hoeken duiken adviseurs op en in heel het land lopen gratis coaches rond om je huis duurzamer te maken. Brummen doet het anders. De gemeente heeft energieconciërges in het leven geroepen, speciaal voor iedereen die geen koophuis heeft.

1:26

Supporters steunen PEC bij laatste training voor wedstrijd

Het is de laatste kans om optimaal in vorm te komen voor de IJsselderby op zondag. PEC Zwolle speelt dan tegen rivaal Go Ahead Eagles, dus de spelers én fans zetten hun beste beentje voor. Beeld: Lyanne Ederveen.

1:02

Cabaretière Gilian de Vries oefent voor nieuwe show

Hunkeren is een groot woord, maar dat ze na vier jaar eindelijk weer het podium op kan is voor de Apeldoornse cabaretière Gilian de Vries (61) wel een enorm groot goed. In haar voorstelling blikt ze samen met haar vaste pianist terug op haar carrière. Beelden: Olger Koopman.

1:24

Máxima is welkom in Epe voor lingerieadvies

De zaak van de Eper lingeriezussen mag zich Hofleverancier noemen. Ze hebben alles in huis voor de koning en de koningin, verzekeren ze. Beelden: Alice van Eijk.

2:33

Paniek om wetsvoorstel helmplicht

Scooterhandelaar Peter Wichink Kruit uit Deventer weet niet waar hij de snorfietsen nog kwijt kan. Zijn klantengroep panikeert nu er sinds mei dit jaar een wetsvoorstel op tafel ligt om per 1 juli 2022 de helmplicht in te voeren. Beelden: Fleur Reijngoudt

Meer video's

Gerelateerde series