Alle afleveringen

Een totaal overzicht waar je u tegen zegt
5:48

De Stijl van Eva: de eethoek van Jessica | vttv

vtwonen stylist Eva van de Ven laat in deze mini-metamorfose zien hoe je met kleur, foto’s en muurdecoratie van de eethoek een warme en persoonlijke plek maakt.

6:31

De Stijl van Eva: De artwall van Mayke en Sam | vttv

Hoe zorg je voor meer kleur, sfeer en contrast in de woonkamer, zonder meteen naar de verfkwast te grijpen? vtwonen stylist Eva van de Ven laat zien hoe je in een aantal stappen een artwall maakt.

6:32

De Stijl van Eva: De kinderhoek van Daniëlle | vttv

Hoe maak je een kinderhoek waar de kinderen veilig kunnen spelen, genoeg opbergplek voor het speelgoed is en die er ook nog eens mooi uitziet? vtwonen stylist Eva laat in een aantal stappen zien hoe je dit aanpakt.

6:05

De Stijl van Eva: De wandkast van Juul en Quinten | vttv

Juul en Quinten missen warmte en huiselijkheid in hun woonkamer en vinden het lastig om hun wandkast mooi te stylen. vtwonen stylist Eva komt langs voor een kleine make-over in ruil voor een streekgerecht.

1:00

nieuw op tv: interieurtalent gezocht met vtwonen

In het splinternieuwe tv-programma 'Interieurtalent gezocht met vtwonen' strijden vanaf 23 oktober 10 interieurliefhebbers elke zaterdagavond om 18:25 op VTM voor de titel 'grootste interieurtalent van Nederland en België'. Ga je kijken?

1:00

nieuw op tv: interieurtalent gezocht met vtwonen

In het splinternieuwe tv-programma 'Interieurtalent gezocht met vtwonen' strijden vanaf 24 oktober 10 interieurliefhebbers elke zondagavond om 17:30 op SBS6 voor de titel 'grootste interieurtalent van Nederland en België'. Ga je kijken?

Meer video's

Gerelateerde series