Q-escape room

Direct kijken

Alle afleveringen

Een totaal overzicht waar je u tegen zegt
7:00

Wat er nog meer in de Q-escape room gebeurde...

Mattie, Marieke, Domien en Kai zaten 75 uur opgesloten in de Q-escape room. Er werd flink gepuzzeld, maar dat er vooral gezongen, geklaagd, gedanst, én gegeten werd, zie je hier. Geniet na van het feest dat de Q-escape room heet!

5:46

De dj's ontsnappen uit de Q-escape room 2020!

Na dik 75 uur hebben Mattie, Marieke, Domien en Kai de muzikale code gekraakt en zijn ze (mede dankzij jou!) ontsnapt uit de Q-escape room! Tijdens de tweede ontsnapmogelijkheid wisten de dj’s 4 goede antwoorden te geven en gingen eindelijk de deuren van de Q-escape room open.

3:38

De oplossingsvideo van de Q-escape room

Mattie, Marieke, Domien en Kai horen voor het eerst alle aanwijzingen en hints die leidden naar het kraken van de muzikale code.

3:02

De muzikale code is gekraakt!

Uploaded by MyChannels

1:47

Joe komt met dromedaris het binnenplein opgelopen

De teller van Davina staat op 00:00:00 en Joe Stagiair van de Show komt met een dromedaris het binnenplein opgelopen. Domien legt een linkje met 'Can't Hold Us' van Macklemore & Ryan Lewis, waar ook een dromedaris te zien is in de clip.

2:53

Alle eindjes lijken samen te komen

Het lijkt erop dat Domien ook weet wat zijn muzikale code is. Luisteraar Suze bevestigt de theorie die de dj's eerder al hadden bedacht. Met het winnen van de quiz en de bijbehorende prijs lijkt dit alleen nog maar te kunnen worden bevestigd. Als winnaar van de quiz neemt hij zijn gouden doosje in ontvangst. In het doosje vindt hij een cd en een brief. Een brief waar de saxofoongrepen op te zien zijn die de dj's aan het begin van de week al vonden. Op dat moment denkt Domien het zeker te weten: in 'Can't Hold Us' zit namelijk een saxofoon. Nadat hij het fragment op de cd heeft gehoord is hij helemaal overtuigd: zijn muzikale code is Macklemore & Ryan Lewis - 'Can't Hold Us'. Zullen ze dan om 12:15u dan toch echt kunnen ontsnappen?

Meer video's

Gerelateerde series