Snel Nieuws

Snel op de hoogte van het nieuws uit Rotterdam en omstreken.

Direct kijken

Alle afleveringen

Een totaal overzicht waar je u tegen zegt
0:56

Agenten vinden dode man in woning op Zuid

Agenten hebben dinsdagochtend een overleden man in een woning aan de Thomas à Kempisstraat, nabij het Maasstad Ziekenhuis, gevonden. Een gewonde man in een kelderbox wees de politie op het lijk. Hij is aangehouden.

0:27

Schietpartij vanuit rijdende auto's in Ridderkerk

Agenten zoeken sinds zaterdagochtend vroeg naar sporen van een schietpartij op de grens van Rotterdam en Ridderkerk. Op de plek waar de Ringdijk overgaat in de Oostdijk ligt de weg bezaaid met kogelhulzen nadat rond 6.15 uur personen in twee rijdende auto's elkaar beschoten.

2:50

Nieuw fenomeen: 3D-geprinte vuurwapens

Dodelijke 3D geprinte vuurwapens. Er zijn er inmiddels in Nederland al zeker 5 van deze pistolen opgedoken. Opsporingsdiensten zijn een grootschalig onderzoek gestart.

0:39

Man gewond bij steekpartij in Rotterdam-Centrum

Een man is dinsdagmiddag gewond geraakt bij een steekincident op de Westersingel in Rotterdam. De politie heeft twee verdachten aangehouden.

0:29

Cruiseschip mét passagiers meert aan in Rotterdam

In alle vroegte is dinsdagochtend cruiseschip Ms Artania Rotterdam binnengevaren. Het is voor het eerst sinds maart 2020 dat er weer een cruiseschip mét passagiers aan de Rotterdamse Wilhelminakade ligt.

0:30

Man (20) en vrouw (19) opgepakt na schietpartij in Rotterdam

De politie heeft dinsdagochtend een 20-jarige man en een 19-jarige vrouw aangehouden die worden verdacht van betrokkenheid bij een schietincident op de Stellendamstraat in Rotterdam.

Meer video's

Gerelateerde series