TV fragmenten

De beste fragmenten van tv.

Direct kijken

Alle afleveringen

Een totaal overzicht waar je u tegen zegt
2:17

538-DJ Wietze de Jager krijgt live op de radio een tatoeage

De naam ‘Jan’ blijft een populaire naam en daarom gingen 538-dj Wietze de Jager en sidekick Iris Enthoven een bijzondere challenge met elkaar aan. Het spel was simpel: Iris en Wietze belden om de beurt naar een willekeurig telefoonnummer. Degene die als eerste een 'Jan' aan de lijn kreeg, moest een tatoeage laten zetten van die naam.

1:36

'Dementie op jonge leeftijd verward met burn-out'

Gezondheidszorgpsychologe Marjolein de Vugt vertelde bij Op1 dat uit nieuw onderzoek blijkt dat veel jonge mensen dementeren. Hoe herken je een beginnende dementie?

3:18

Quinsy Gario: 'Het is een zooitje binnen Bij1'

Quinsy Gario, de nummer 2 van politieke partij Bij1, is uit de partij gezet omdat hij een onveilig klimaat zou hebben gecreëerd. Hij deed bij Op1 zijn verhaal.

2:04

Marjolein van Egmond over eventuele derde prik

Terwijl wij ons druk maken over de tweede prik voor onze vakantie, gaan steeds meer landen over tot een derde prik. Een zogenaamde vaccinatie-booster. Marjolein van Egmond: 'We weten er nog niet zoveel van, maar bij kwetsbare mensen weten we dat twee prikken niet genoeg zijn.'

4:17

Michael Prins zingt eerbetoon voor Peter R. de Vries

Singer-songwriter Michael Prins sluit met een eerbetoon aan de recent overleden misdaadverslaggever Peter R. de Vries een uitzending van Op1 af. Prins zingt 'Het Jongenshart' van Bram Vermeulen, dat De Vries eerder een bijzonder nummer noemde.

1:57

'Je hebt als burger plicht om het virus eronder te krijgen'

Als we de ziekenhuizen niet meer leeg kunnen houden, dan ziet rechtsfilosoof Roland Pierik wel iets in een indirecte vaccinatiedrang. Dat zegt hij in talkshow Op1. 'Het gaat mij erom dat de samenleving open kan.'

Meer video's

Gerelateerde series