Alle afleveringen

Een totaal overzicht waar je u tegen zegt
6:47

Apple MacBook Pro 2021 - Van parade- naar werkpaard

Apple heeft met het 2021-model het hele concept van zijn MacBook omgegooid. Daarnaast heeft het een upgrade gegeven aan zijn eigen hardware, die we in deze review testen.

6:49

Fairphone 4 - Duurzaam, maar wat laat je daarvoor?

Voor wie duurzaamheid belangrijk vindt, klinkt de Fairphone 4 op voorhand als een aantrekkelijk product, maar met een vanafprijs van 579 euro is het ook de duurste Fairphone tot nu toe. Waar eerdere Fairphones met 'normale' telefoons uit het middensegment concurreerden, doet de Fairphone 4 qua prijs mee met subtoppers. Of de Fairphone 4 zich tussen dat geweld een beetje staande weet te houden, lees je in deze review.

10:25

Age of Empires IV - Compleet nieuw spel gebaseerd op deel II

Wat ons betreft is Age of Empires IV exact zoals verwacht en gehoopt. Het speelt als vanouds, al bevat het ook leuke vernieuwingen, en voor bestaande Age-spelers is dat goed nieuws. Microsoft en Relic hebben uitstekend geluisterd naar de community door de middeleeuwen als tijdperk te kiezen en daarmee voort te borduren op het meest succesvolle Age of Empires II. Tegelijkertijd is het de vraag of dit deel net zo populair zal worden als zijn illustere voorganger(s), want de gamewereld is een stuk sneller geworden. Verwacht dus niet een innovatieve rts die de wereld op z'n kop zet - het gaat nog steeds om het winnen van grondstoffen en de juiste strategie om de vijand te verslaan.

4:39

Apple onthult de iPhone 13 en 13 Pro

Apple onthult de iPhone 13 en 13 Pro, een gloednieuwe iPad mini en de Apple Watch 7

15:08

Aan de slag met satellietinternet via Starlink

Met Starlink moet je overal ter wereld online kunnen gaan, met hoge snelheid en lage latency's. Wij schaften een schotel aan en sloegen aan het meten.

6:11

Galaxy Unpacked - Hands-on met Samsungs nieuwste foldables

Op Galaxy Unpacked neemt Samsung traditioneel de gelegenheid om zijn nieuwste high-end toestellen voor het najaar de presenteren, maar op de virtuele editie van dit jaar was er zowel geen nieuwe Galaxy Note, als geen nieuw Galaxy S-toestel te zien. In plaats daarvan stond Unpacked in het teken van nieuwe foldables: de Galaxy Z Flip 3 en Z Fold 3, die de Galaxy Z Flip 5G en Galaxy Z Fold 2 aflossen. De Koreaanse fabrikant komt ook met twee nieuwe horloges, de Galaxy Watch 4 en Watch 4 Classic, twee launch devices voor het gloednieuwe Android Wear 3.0. In deze hands-on preview nemen we je mee langs de nieuwe introducties.

Meer video's

Gerelateerde series