VEED Awards

Bekijk hier alle video's over de VEED Awards.

Direct kijken

Alle afleveringen

Een totaal overzicht waar je u tegen zegt
3:58

Zó is het om je geld met YouTube te verdienen

Roel Maalderink deed verslag vanaf de roze loper van de VEED Awards 2019 en was benieuwd: hoe is het nou om je geld te verdienen met YouTube?

2:55

Dit zijn de grote winnaars van de VEED Awards 2019!

In AFAS Live werden de VEED Awards 2019 uitgereikt, de 'Oscars' onder de YouTubers! Benieuwd wie de grote winnaars zijn? Bekijk dan snel deze video!

1:33

YouTuber Kalvijn legt uit: dit zijn de VEED awards

Kelvin Boerma - op YouTube beter bekend als 'Kalvijn' - is met zijn ruim 1 miljoen volgers een hele populaire YouTuber. Daarnaast is hij één van de bedenkers van de VEED Awards, ofwel de grootste publieksprijzen in Nederland waar jaarlijks de beste YouTubers van Nederland worden bekendgemaakt. In aanloop naar deze uitreiking kunnen jong en oud stemmen op hun favoriet. Er zijn in totaal 13 categorieën, dus er worden meerdere prijzen uitgedeeld.

4:45

VEED Awards: Hoe word je een succesvolle YouTuber?

Zaterdag 24 maart 2018 in Panama Amsterdam werden de Veed Awards uitgereikt, de Oscars onder de YouTubers! Wij waren aanwezig op de roze loper.

3:19

En de AD aanmoedigingsprijs gaat naar...

Zaterdag 24 maart 2018 @ Panama Amsterdam werden de Veed Awards uitgereikt, de Oscars onder de YouTubers! In deze video komt een aantal winnaars aan het woord en wordt de AD journalistieke aanmoedigingsprijs uitgereikt.

0:57

Zaterdag is het weer zover: de Veed Awards!

Zaterdag 24 maart 2018 @ Panama Amsterdam is het weer tijd voor de Veed Awards!

Meer video's

Gerelateerde series