vtwonen in samenwerking met

Direct kijken

Alle afleveringen

Een totaal overzicht waar je u tegen zegt
8:59

Klaar voor kleur: kleur make-over voor de woonkamer | vttv

In de videoserie Klaar voor Kleur geven oud-kandidaten van Weer Verliefd op je huis kleur aan een geliefde die daar aan toe is. In aflevering 4: Marlijn en Valentin verrassen Marlijns moeder Roos met een woonkamer waarin ze zich weer helemaal thuis voelt na het overlijden van haar man.

10:43

Klaar voor kleur: kleur make-over voor de logeerkamer | vttv

In de videoserie Klaar voor Kleur geven oud-kandidaten van Weer Verliefd op je huis kleur aan een geliefde die dat verdient. In aflevering 3: Ilse en Cas trakteren vrienden Stijn en Roxanne op een plek om te werken én ontspannen.

8:15

Klaar voor kleur: kleur make-over voor de zolder | vttv

In de videoserie Klaar voor Kleur geven oud-kandidaten van Weer Verliefd op je huis kleur aan een geliefde die dat verdient. In aflevering 2: Otto en Jolien gunnen hun vrienden - en kersverse ouders! - Sebastiaan en Maaike een ruimte om te ontspannen.

8:27

Klaar voor Kleur: Naomie krijgt een kleur make-over | vttv

In de videoserie Klaar voor Kleur geven oud-vtwonen-kandidaten kleur aan een geliefde die dat verdient. In deze video: de slaapkamer van Naomie uit Winkel krijgt een make-over.

3:08

Binnenkijken in de droomkeuken van een foodblogger | vttv

Bij foodblogger en kookboekauteur Susan Aretz draait alles in het leven om eten. Niet gek dus dat de keuken de belangrijkste ruimte in haar huis is. Wij mochten een kijkje nemen in haar droomkeuken. Kijk je mee?

2:26

Slaapkamer met hotel-chic allure, zo style je dat! | vttv

Stylist Frans heeft in aflevering 1 van 'Weer verliefd op je huis' (seizoen 14) de slaapkamer van Dennis en Bianca een make-over gegeven. In deze video deelt hij exclusieve tips voor het creëren van een fijne slaapsfeer én hoe je eenvoudig de styling aanpakt.

Meer video's

Gerelateerde series