VICE
VICE
Alle afleveringen
Speelt nu af
Play
VICE
5 vragen aan een vrouwelijke bodybuilder
In deze videorubriek leggen we een interessant persoon vijf vragen voor die je altijd al had willen stellen, maar nooit echt durfde omdat je misschien bang was iets ongepasts te zeggen, iemand te beledigen, of een lel te krijgen. In deze aflevering vragen we bodybuilder Kim of ze door haar enorme spieren extra veel sjans heeft, wat ze van anabolen vindt en wat voor reacties ze zoal krijgt op straat.
VICE door VICE
02:01
Speelt nu af
Play
VICE
'Mensen met xtc op zien alles als een grap'
Hoeveel kun je naar een festival meenemen zonder dat je een strafblad krijgt? Hoe sta je als advocaat mensen bij die compleet van het padje zijn?
VICE door VICE
05:08
Speelt nu af
Play
VICE
5 vragen aan anarchisten
We stellen vijf vragen die iedereen altijd al wilde stellen aan een interessant persoon waar we meer over te weten willen komen."
VICE door VICE
03:16
Speelt nu af
Play
VICE
Toiletjuf: 'Vrouwen zijn echt viezer dan mannen'
In deze videorubriek leggen we een interessant persoon vijf vragen voor die je altijd al had willen stellen, maar nooit echt durfde omdat je misschien bang was iets ongepasts te zeggen, iemand te beledigen, of een lel te krijgen.In deze aflevering stellen we vijf van dat soort vragen aan Pamela, die haar geld verdient met toiletten schoonmaken in de Van Dyck Bar in Amsterdam, en ook wel bekend staat als 'de pitbull'.
VICE door VICE
02:19
Speelt nu af
Play
VICE
5 vragen aan een Pinkstergelovige
5 vragen die je altijd al wilde stellen aan een Pinkstergelovige.
VICE door VICE
04:25
Speelt nu af
Play
VICE
Zondagskinderen: Opkomst van radicale christenen
De Pinksterkerk is een steenrijke protestantse radicale geloofsgemeenschap die in de twintigste eeuw vanuit de VS is overgewaaid naar Nederland. Waar de gereformeerden in zwarte kousen sombere psalmen neuriën, dansen de pinksterspringers op gitaarmuziek. Jezus is geen lijk aan een kruis, maar een knuffelbeer die je daadwerkelijk in je kunt voelen, en waar je dan high van wordt.
VICE door VICE
35:37
Speelt nu af
Play
VICE
Noisey Self Portraits - Leafs
In de videorubriek ‘Noisey Self Portraits’ vragen wij aan onze favoriete artiesten of ze zichzelf willen tekenen. Met een paar stiften in de hand babbelen we over hun zelfbeeld, toekomstplannen en overige artistieke uitspattingen. In deze aflevering is de piepjonge superster Leafs te gast. Hoewel hij beweert op de basisschool voor tekenen nooit hoger te scoren dan een 6,5 tekent hij voor ons uit de losse pols zichzelf, z’n moeder en een prachtige hond genaamd Bliksem.
VICE door VICE
02:23
Speelt nu af
Play
VICE
5 vragen die je wilt stellen aan een HIV patiënt
In deze videorubriek leggen we een interessant persoon vijf vragen voor die je altijd al had willen stellen, maar nooit echt durfde omdat je misschien bang was iets ongepasts te zeggen, iemand te beledigen, of een lel te krijgen.In deze aflevering vragen we Anne hoe ze erachter kwam dat ze hiv heeft, hoe het haar dagelijks leven beïnvloedt en hoe ze het aan haar kinderen uitlegt. Anne geeft met haar bedrijf www.lhive.eu seksuele voorlichting aan jongeren. Mocht je nog meer vragen hebben dan de vijf uit deze video, mail haar dan gerust.
VICE door VICE
03:55
Speelt nu af
Play
VICE
Noisey Brussel - Deel 3
Bekijk hier de derde en laatste aflevering van Noisey Brussel. We volgen TiiwTiiw: de minst bekende wereldster van Brussel. In de derde en laatste aflevering van onze documentaire Noisey Brussel volgen we de onbekende wereldster TiiwTiiw. Waarschijnlijk zegt deze naam jullie niets, en dat is exemplarisch voor het leven van een Marokkaanse artiest in de Belgische hoofdstad. Op basis van youtubeviews en wereldwijde bekendheid ligt hij mijlenver voor op iedereen die we hebben gevolgd, maar toch krijgt hij in zijn eigen stad lang niet zoveel erkenning als Damso. In Marokko en Algerije is TiiwTiiw een idool, maar de mainstream media kijken niet naar hem om.Hij leidde ons in 2016 rond in een afgelegen studiocomplex, bestaande uit eindeloze gangetjes, en vertelde daar en bij zijn kapper over zijn leven als een artiest. Een enorme popster in de Marokkaanse gemeenschap, maar niet relevant genoeg geacht voor het Belgische publiek.
VICE door VICE
10:16
Vergelijkbare shows
 1. show poster thumbnail
  Playlist Button
  CYBERWAR
  doorVICELAND
  3 video's
 2. show poster thumbnail
  Playlist Button
  THE THERAPIST
  doorVICELAND
  5 video's
 3. show poster thumbnail
  Playlist Button
  NUTS + BOLTS
  doorVICELAND
  6 video's
 4. show poster thumbnail
  Playlist Button
  Zoek het uit
  doorDiscovery
  8 video's
 5. show poster thumbnail
  Playlist Button
  De Haven Van Rotterdam 2
  doorDiscovery
  7 video's