Automobilist overleden na botsing tegen boom

UpdateEen automobilist is vanmiddag om het leven gekomen bij een verkeersongeluk in Hellevoetsluis. De bestuurder reed rond 12.00 uur tegen een boom aan op de Nieuweweg. 

Het voertuig is na de botsing in brand gevlogen. De toegesnelde brandweer heeft het vuur geblust. De politie kan nog niks zeggen over de identiteit van het slachtoffer. De Nieuweweg is afgesloten in verband met nader onderzoek. 

Volledig scherm
Ongeval bij Hellevoetsluis. © MediaTV
 1. Vrouw (82) overlijdt na duw door verpleegkundige: justitie eist voorwaardelijke celstraf en taakstraf
  PREMIUM

  Vrouw (82) overlijdt na duw door verpleeg­kun­di­ge: justitie eist voorwaarde­lij­ke celstraf en taakstraf

  Verpleegkundige Irma D. (63) uit Rotterdam-Hoogvliet werkte al jarenlang bij verzorgingshuis Terras aan de Maas in Spijkenisse toen het in maart 2018 misging. Ze zou een 82-jarige vrouw hebben geduwd, waardoor die haar heup brak en later overleed. De officier van justitie eiste vandaag in de rechtbank in Rotterdam een voorwaardelijke gevangenisstraf van twee weken en een taakstraf van 180 uur.
 2. Vertrekkend oncoloog in tranen: ‘Van Weel-Bethesda Ziekenhuis was toch een beetje mijn kindje’
  PREMIUM

  Vertrek­kend oncoloog in tranen: ‘Van Weel-Bethesda Ziekenhuis was toch een beetje mijn kindje’

  Oncoloog en bestuurder Paul van der Velden was 35 jaar lang hét gezicht van Het Van Weel-Bethesda Ziekenhuis in Dirksland. Onder zijn leiding groeide het streekziekenhuis uit tot een van de beste medische instellingen van deze regio en nam het aantal medisch specialisten toe van 7 naar 112. Vorige week nam de 69-jarige bestuurder afscheid van zijn ziekenhuis. Als hij daar aan terugdenkt, wordt hij emotioneel. ,,Het was toch een beetje mijn kindje’’, zegt hij terwijl de tranen in zijn ogen schieten.