Volledig scherm
André Hazes jr. staat hoog op de wensenlijst van het festival. © ANP Kippa

Bernisse On Stage wil De Dijk en Hazes jr.

Bernisse On Stage wil bij de volgende editie van het festival in Heenvliet knallen met De Dijk en André Hazes jr. Dat blijkt uit een reactie van organisator Sietse van der Meer als hij zijn wensen voor de nabije toekomst uit de doeken doet.

,,Het is leuk hoe het tot nu toe gaat,’’ geeft hij aan. ,,Maar we willen het liefst artiesten uit een hogere categorie. Dat kan als we beginnen met crowdfunding’’, wijst hij op een mogelijkheid om meer geld binnen te halen.

Bezoekers betalen in dat geval een nog nader te bepalen bedrag en zorgen er zo voor dat er -samen met het sponsorgeld- een grotere pot is om zangers en bands uit te bekostigen.

De Dijk, geformeerd rond zanger Huub van der Lubbe, staat al een tijd op het wensenlijstje van organisator Van der Meer. ,,Op de zaterdagavond, een echte uitgaansavond, is dat mijn grote favoriet.’’ Op de vrijdagavond denkt hij aan André Hazes jr. of een vergelijkbare artiest.

Het festival trok afgelopen weekend zo’n 1.600 bezoekers. De organisator verwacht met zijn droomlijstje nog meer toeschouwers naar Heenvliet te kunnen lokken.