Getoond wordt met geschetste bomen en een paar stoeltjes hoe makkelijk je een plein, zoals hier het Uitplein, gezelliger kunt laten ogen.
Volledig scherm
PREMIUM
Getoond wordt met geschetste bomen en een paar stoeltjes hoe makkelijk je een plein, zoals hier het Uitplein, gezelliger kunt laten ogen. © Gemeente NissewaardMeer speelplekken, bomen en bankjes: zo moet Spijkenisser centrum gezelliger worden

Spijkenisse heeft genoeg winkels in het stadscentrum maar het ontbreekt er aan ‘gezelligheid’. Dat veranderen wordt de komende jaren dé uitdaging voor het gemeentebestuur. Met speelplekken naast terrasjes, extra groen en picknickplekken moet het leuker worden.

  1. Mag een zorgverzekeraar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?
    12

    Mag een zorgverze­ke­raar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?

    Over wat er wel en wat er niet gedekt wordt door de zorgverzekering bestaan veel misverstanden. En hoewel je misschien niet altijd zin hebt om dat tot op de bodem uit te zoeken, kan je veel geld besparen door dat wel te doen. Vergelijkingssite Independer liet onafhankelijk onderzoek uitvoeren naar de belangrijkste misverstanden, deze keer: mag een zorgverzekeraar je weigeren voor de basisverzekering vanwege een slechte gezondheid?