Ellen ten Damme komt in theaterseizoen 2021-2022 met haar show Barock naar het BREStheater in Brielle.
Volledig scherm
PREMIUM
Ellen ten Damme komt in theaterseizoen 2021-2022 met haar show Barock naar het BREStheater in Brielle. © Danny Ellinger


Voornse theaters zijn klaar voor nieuw seizoen (en dit kun je verwachten)

Theaterdirecteuren Corinne van Lelieveld van Twee Hondjes in Hellevoetsluis en Chantal Kradolfer van BREStheater in Brielle zijn klaar voor het theaterseizoen 2021-2022. Ongeacht of en welke coronamaatregelen er dan gelden. Bekende artiesten als Loes Luca, Ellen ten Damme, Pieter Derks, Peter Pannekoek en aanstormend talent komen naar hun theaters. ,,Het theater is ook een ontmoetingsplek. Mensen hebben daar ontzettend veel zin in. We staan gegarandeerd klaar met het biertje en de bitterballen’’, aldus Kradolfer.

 1. Krachtige mediacampagne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen
  17

  Krachtige mediacam­pag­ne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen

  In de media en online zien we niet vaak realistische beelden van pas bevallen vrouwen, vindt het Australische menstruatieondergoedmerk Modibodi. Daarom lanceert het samen met stockbeeldenbedrijf Getty Images een campagne die het moederschap in al zijn facetten en echte lichamen van pas bevallen vrouwen wil tonen. Het merk nodigt ouders ook uit om op sociale media hun eigen foto’s te plaatsen met de hashtag #PostpartumUnfiltered.
 2. Deze tieners bedachten zich geen moment en hielpen jongen (9) uit de sloot: ‘Hij huilde erg hard’
  PREMIUM

  Deze tieners bedachten zich geen moment en hielpen jongen (9) uit de sloot: ‘Hij huilde erg hard’

  Nee, het was voor een 9-jarige jongen uit Spijkenisse geen fietsritje naar school, zoals alle andere. Op de vroege dinsdagmorgen vertrok hij van huis, maar bij het eerste bruggetje op zijn route ging hij onderuit. Met gloednieuwe fiets en al kwam hij in de sloot terecht. Een groep tienermeiden schoot hem te hulp. ,,Sommige jongeren gaan filmen als zoiets gebeurt. Deze meiden deden wat ze moesten doen: helpen.’’