Volledig scherm
Verspreid op straat werd een tiental kogelhulzen gevonden. © MediaTV

Camerabeelden van kogelregen bij ouderencomplex Rozenburg

De politie beschikt over beelden van de schietpartij die in de nacht van zondag 1 op maandag 2 september in Rozenburg plaatsvond. Dat heeft een woordvoerster gezegd.

Bij de schietpartij sloegen kogels in bij vier woningen van een ouderencomplex aan de Langeplaat. Eén bewoner zag een kogel vlak langs zijn hoofd vliegen. Het projectiel liet een gat achter in zijn stoel. De rest van de kogels kwam in de muren terecht.

Drugsruzie

Quote

Getuigen zijn en worden nog verhoord en we hebben camerabeel­den veilig gesteld

Politiewoordvoerder

De politie laat weten dat het onderzoek naar de zaak nog in volle gang is. Er zijn nog geen aanhoudingen verricht. ,,Getuigen zijn en worden nog verhoord en we hebben camerabeelden veilig gesteld’’, zegt de woordvoerster. De komende dagen worden de camerabeelden bekeken.

De politie hoopt zo duidelijk te krijgen wie er heeft geschoten en waarom. Op straat zagen getuigen na de schietpartij dertien kogelhulzen liggen.

De politie onderzoekt alle scenario’s. Eén daarvan is een link met een drugsruzie. Er zou op familie zijn geschoten van één van de mensen met wie problemen zijn. De politie wil hier hangende het onderzoek niet op ingaan, zegt de woordvoerster.