Volledig scherm
De mannen van In The Name Of zijn blij met de bijzondere ballonnen van Kim Suurland (vooraan). © AD

Deze ballonnen zijn de lookalikes van bandleden

De bandleden van de U2-tributeband In The Name Of uit Spijkenisse zijn er nu ook als ballonfiguren. De muzikanten werden hiermee verrast tijdens een repetitie in het dorpshuis van Hekelingen. 

Kim Suurland, die bekend is als Clown Kim, maakte deze ballonkunst voor de populaire band die in 2017 nog tot beste coverband van de Benelux werd uitgeroepen. ,,Ik was zaterdag bij hun nieuwjaarsconcert en vond het superleuk. Het leek me leuk ze met m'n ballonkunst te verrassen.'' De bandleden stelden het zeker op prijs en namen hun lookalikes na afloop mee naar huis.

Manager Marcella Ketting van In The Name Of vond het geweldig te zien wat voor een goede klik Suurland met de band had. ,,Toen ze zei dat we wat leuks wilde doen, wisten we niet dat ze hiermee zou komen. We vinden het verschrikkelijk leuk.''

Vervolg

In The Name Of kwam tijdens het eerste concert van dit jaar voor het eerst met zelfgeschreven Nederlandstalige rocknummers die een combinatie zijn van Blof, Van Dik Hout en Kensington. Dat sloeg goed aan bij het publiek. Het eigen werk krijgt snel een vervolg, belooft Ketting. Natuurlijk speelde de band tijdens het nieuwjaarsconcert ook volop U2-hits waaronder New year's day.