De verdwenen caravan van Bep Donker en haar man
Volledig scherm
De verdwenen caravan van Bep Donker en haar man © ad

Dure caravan uit stalling gestolen: ‘Ik voel me nu zo leeg’

Heerlijk vindt Bep Donker (66) uit Rotterdam het om samen met haar man met de caravan ergens een seizoen in Nederland te staan. Maar dat kan nu niet meer sinds de liefst 8,65 meter lange grijze Tabbert Paganni is verdwenen uit de caravanstalling aan de Westdijk in Hellevoetsluis.

,,Toen mijn man, m’n schoonzoon en m’n kleinzoon ‘m kwamen ophalen afgelopen weekend, was-ie weg. De eigenaar wist ook niet waar hij was.’’

Bep treurt want er met de caravan op uit gaf haar echt een vakantiegevoel. ,,Ik voel me nu zo leeg. Hoe kan dit nou? Hoe moeten we nu weggaan?‘’ Morgen doet ze bij de politie aangifte van diefstal van de caravan, die haar en haar man negen jaar geleden bijna 60.000 euro kostte.

Eigen risico

Eigenaar Wim Kruik van de stalling zegt zich van geen kwaad bewust te zijn. Hij kan zich niet voorstellen dat er is ingebroken en de caravan is gestolen. Hij vindt wel dat mensen hun vakantiewagen altijd op slot moeten zetten. En benadrukt dat het stallen op eigen risico is. 

Hij baalt ervan dat Bep op Facebook boze dingen roept over zijn stalling. De vermissing was vanmiddag op dit sociale medium al 2300 keer gedeeld.