Eigenaresse Petra Blokker kan niet wachten tot Faunapark Flakkee in Nieuwe-Tonge open mag. De emoes en andere tachtig diersoorten hopen ook vanaf woensdag weer bezoek te mogen ontvangen.
Volledig scherm
PREMIUM
Eigenaresse Petra Blokker kan niet wachten tot Faunapark Flakkee in Nieuwe-Tonge open mag. De emoes en andere tachtig diersoorten hopen ook vanaf woensdag weer bezoek te mogen ontvangen. © Frank de Roo

Faunapark Flakkee is weer klaar voor bezoekers: ‘We hebben geen dier hoeven weg te doen’

De stokstaartjes, zilvervossen, flamingo’s, moeraskatten, witoorpenseelaapjes, kangoeroes en alle andere dieren van Faunapark Flakkee in Nieuwe-Tonge zijn er klaar voor. Eigenaresse Petra Blokker hoopt vurig dat ze woensdag eindelijk haar deuren weer kan openen en de regering niet alsnog op de rem trapt. Een bijkomend voordeel voor bezoekers: Faunapark Flakkee heeft geen slangenverblijf.

  1. Impressie nieuw infocentrum Maasvlakte: roterende verdiepingen én een dakterras met zicht op de haven
    PREMIUM

    Impressie nieuw infocen­trum Maasvlakte: roterende verdiepin­gen én een dakterras met zicht op de haven

    Het haveninfo-centrum Futureland heeft zijn langste tijd gehad. Het krijgt een markante opvolger in een nieuw havenervaringscentrum met de werknaam HEC. In 2024 opent het gebouw van architectenbureau MVRDV op de Tweede Maasvlakte. Behalve expositieruimten over de haven herbergen de vijf roterende verdiepingen ook een restaurant en dakterras met zicht op haven, scheepvaart en de kustlijn.

Poll

Hoe vind jij dat de invasie door de Watergeuzen het best kan worden getoond?

  • Door het opgraven en tentoonstellen van de poort waardoor ze binnenkwamen (89%)
  • Door een houten toren als verbeelding van de poort te plaatsen. (11%)
620 stemmen