De drie burgemeesters van de drie gemeenten die straks samen gaan in de gemeente Voorne. Gregor Rensen (Brielle), Milène Junius (Hellevoetsluis) en Peter de Jong (Westvoorne).
Volledig scherm
PREMIUM
De drie burgemeesters van de drie gemeenten die straks samen gaan in de gemeente Voorne. Gregor Rensen (Brielle), Milène Junius (Hellevoetsluis) en Peter de Jong (Westvoorne). © Bas van der Wel

Fikse ruzie in prille verloving tussen Hellevoetsluis en Westvoorne

De prille liefde tussen Hellevoetsluis en Westvoorne heeft een flinke deuk opgelopen. In Hellevoetsluis zijn ze boos dat Westvoorne nog snel voor het huwelijk een flinke erfenis verbrast. In Westvoorne vinden ze dat Hellevoetsluis zich met zijn eigen zaken moet bemoeien.

 1. Eurovisie Songfestival, maar dan voor dansers: ‘Online’ festival voor mensen mét en zonder beperking
  PREMIUM

  Eurovisie Songfesti­val, maar dan voor dansers: ‘Online’ festival voor mensen mét en zonder beperking

  Met elkaar dansen is natuurlijk het leukste dat er is, maar door corona kan dat even niet. Alex Glijn (52) en zijn vrouw Jacqueline (42) uit Spijkenisse bedachten daar iets op. Op 1 december houden zij samen met zo’n 30 andere landen een online dansfestival, Inclusive Dance World Vision. Hiermee brengen zij dansers mét en zonder beperking van over de hele wereld bijeen.
 1. Grosjean na horrorcrash: 'Zonder halo had ik niet tegen jullie kunnen praten’
  Play

  Grosjean na horror­crash: 'Zonder halo had ik niet tegen jullie kunnen praten’

 2. Oppositie: leg dwanglicentie op aan Pfizer
  Play

  Oppositie: leg dwanglicen­tie op aan Pfizer