Minister Sigrid Kaag en burgemeester Pauline Krikke zetten vorig jaar het Binnenhof in het licht. Nu zijn er ook elders in het land volop verlichte gebouwen en objecten.
Volledig scherm
Minister Sigrid Kaag en burgemeester Pauline Krikke zetten vorig jaar het Binnenhof in het licht. Nu zijn er ook elders in het land volop verlichte gebouwen en objecten. © ANP

Gebouwen, brug en boom op Voorne-Putten kleuren oranje (en dit is waarom)

Gebouwen, een brug en een boom op Voorne-Putten kleuren vanaf vandaag oranje. Daarmee wordt aangesloten bij de wereldwijde Oranje the World-campagne waarbij aandacht wordt gevraagd voor geweld tegen vrouwen. 

  1. SC Feyenoord dieper in de penarie, pak slag voor Capelle: lees hier alles over het amateurvoetbal
    Voetbal Totaal

    Vierpol­ders ongenaak­baar op het eiland, achtklap­per Spijkenis­se: lees hier alles over het amateur­voet­bal

    Een gebrek aan voetbalintelligentie noemt SC Feyenoord-trainer André Stafleu het, maar je hoeft geen raketgeleerde te zijn om te zien dat de vierdedivisionist na wéér een nederlaag dieper in de penarie zit. Verder kon dit weekeinde een 16-jarige invalkeeper de nederlaag van Strijen niet voorkomen. VDL was dicht bij een succesje, maar greep weer mis. Verder won Vierpolders wéér een derby. Wat gebeurde er nog meer op de velden? Met dit overzicht ben je weer helemaal bij.