Corrie Troost in haar Beautysalon Solace.
Volledig scherm
PREMIUM
Corrie Troost in haar Beautysalon Solace. © Privefoto

Gruwelen van ontstoken tenen en ingegroeide nagels? Echt niet! Corrie (22) verzorgt ze met liefde

Voor een baas werken, dat bleek niet aan Corrie Troost (22) uit Den Bommel besteed. Na een paar jaar bij een schoonheidssalon aan de slag te zijn geweest, besloot ze er daarom eentje voor zichzelf te beginnen. Een goede zet, want de agenda van de twintiger zit bomvol.

 1. Bruggen van dit bedrijf zijn wereldwijde hit: ‘Allemaal van kunststof, want staal en beton zijn passé’
  PREMIUM

  Bruggen van dit bedrijf zijn wereldwij­de hit: ‘Allemaal van kunststof, want staal en beton zijn passé’

  FiberCore Europe heeft de potentie uit te groeien tot een multinational. En dat allemaal dankzij InfraCore. Een innovatief kunststof bouwmateriaal dat de laatste jaren flink aan populariteit wint. IJzersterk en duurzaam. Perfect om vliegtuigvleugels, windmolens en scheepsrompen van te maken. Maar ook sluizen en bruggen, die wereldwijd een hit zijn. ,,Zelfs het dek van de Brienenoord- of Haringvlietbrug leent zich prima voor een kunststof rijbaan.”
 2. Elze, de dame achter Tante Toos Suikerloos, wil de nieuwe goeroe van ‘snoep zonder troep’ worden
  PREMIUM
  Made in 010

  Elze, de dame achter Tante Toos Suikerloos, wil de nieuwe goeroe van ‘snoep zonder troep’ worden

  Elze Schaap (39), alias Tante Toos Suikerloos, wil de nieuwe goeroe van het gezonde snoepgoed worden. Of vooruit: van álle gezonde, gluten- en suikervrije voeding, in alle kleuren van de regenboog. Het begon in 2016 allemaal met haar home-made matties en gummies, verantwoorde snoepjes van écht fruit. Maar ondertussen geeft ze ook educatieve workshops en richt zij haar pijlen op een eigen kookboekenlijn.