De praktijk van dokter Tellegen aan het Maarland N.Z. in Brielle, enkele decennia nadat een universitaire opleiding tot arts verplicht was gesteld voor behandelaars. Zou hij ook nog mengels van boter, teer, gember en azijn hebben gesmeerd? Vast niet.
Volledig scherm
PREMIUM
De praktijk van dokter Tellegen aan het Maarland N.Z. in Brielle, enkele decennia nadat een universitaire opleiding tot arts verplicht was gesteld voor behandelaars. Zou hij ook nog mengels van boter, teer, gember en azijn hebben gesmeerd? Vast niet. © Streekarchef Voorne-Putten

In Zuidland hadden ze letterlijk boter op het hoofd

onvoltooid verledenEen zeer hoofd? Daar wisten de chirurgijns van vroeger wel raad mee. Een mengsel van boter, teer, gember en azijn op het blote hoofd deed kennelijk wonderen.

  1. Hardleerse potloodventer (80) maakt excuus en doet slachtoffertjes dagje Efteling cadeau
    PREMIUM

    Hardleerse potloodven­ter (80) maakt excuus en doet slachtof­fer­tjes dagje Efteling cadeau

    In de rechtszaak tegen de hardleerse potloodventer Frederik H. hebben slachtoffertjes die met de masturberende man werden geconfronteerd, een opmerkelijk verzoek gedaan. Omdat de nu 80-jarige verdachte hun zwemuitje in Simonshaven had verpest, vinden ze dat hij wel wat terug mag doen: een dagje Efteling betalen. De verdachte stemt daar mee in. Hij heeft beloofd de kosten voor het pretparkbezoek voor zijn rekening te nemen.