Volledig scherm
vopu oostvoorne kerstmarkt foto john biert © John Biert

Kerstliefhebbers opgelet: dit weekeinde al kerstmarkten op Voorne-Putten

Kerstliefhebbers kunnen hun hart ophalen, want op Voorne-Putten en Goeree-Overflakkee zijn dit weekeinde al kerstmarkten.

Voor de tiende keer wordt morgen van 14.00 tot 16.00 uur een kerstfair gehouden in de kerk aan de Eikenlaan in Spijkenisse. Er zijn kraampjes met cadeautjes, kaarten en kerststukjes. Tegelijkertijd versieren kinderen een kerstboom die in winkelcentrum Waterland staat.

De Voorstraat in Ooltgensplaat verandert morgen van 14.00 tot 22.00 uur in een waar wintertafereel. Daar hangen de kinderen uit groep 7 en 8 'wensballen' in de boom, waarvan de kerstman er tien uit kiest.

Shantykoor 3 x Niks treedt morgen op bij de Heenvlietse kerstmarkt. Kinderen doen tussen 15.00 en 21.00 uur mee aan allerlei activiteiten zodat hun ouders rustig rond kunnen lopen.

Ook in Rockanje kunnen bezoekers kerstcadeautjes inslaan. Vanaf 10.00 staan er tientallen kraampjes langs de Duinstraat.

Bij winkelcentrum De Struytse Hoeck in Hellevoetsluis voeren kinderen morgen een pinguïn. Tussen 12.00 en 16.00 uur is er van alles te doen. Er is een springkussen en kinderen kunnen een kersttattoo laten zetten.

Elke ochtend op de hoogte met het laatste nieuws van Voorne-Putten? Schrijf je hier in voor onze gratis nieuwsbrief.