Overal in het land komt de KNRM in actie als dat nodig is, zoals hier de reddingboot Evert Floor. Reddingsstations in het land openen zaterdag de deuren tijdens de Reddingbootdag. Foto ter illustratie.
Volledig scherm
Overal in het land komt de KNRM in actie als dat nodig is, zoals hier de reddingboot Evert Floor. Reddingsstations in het land openen zaterdag de deuren tijdens de Reddingbootdag. Foto ter illustratie. © KNRM Elburg

Kijken bij reddingstations Stellendam en Ouddorp én meevaren op reddingboten

De twee reddingstations van de KNRM op Goeree-Overflakkee openen zaterdag de deuren tijdens de landelijke Reddingbootdag. Wie durft, kan ook meevaren.

  1. SC Feyenoord dieper in de penarie, pak slag voor Capelle: lees hier alles over het amateurvoetbal
    Voetbal Totaal

    Vierpol­ders ongenaak­baar op het eiland, achtklap­per Spijkenis­se: lees hier alles over het amateur­voet­bal

    Een gebrek aan voetbalintelligentie noemt SC Feyenoord-trainer André Stafleu het, maar je hoeft geen raketgeleerde te zijn om te zien dat de vierdedivisionist na wéér een nederlaag dieper in de penarie zit. Verder kon dit weekeinde een 16-jarige invalkeeper de nederlaag van Strijen niet voorkomen. VDL was dicht bij een succesje, maar greep weer mis. Verder won Vierpolders wéér een derby. Wat gebeurde er nog meer op de velden? Met dit overzicht ben je weer helemaal bij.