Kim van de Kant met haar hond Winnie, die ze in coronatijd als pup kreeg. Ze heeft sinds haar vertrek uit de Nissewaardse politiek veel meer tijd voor haar nieuwe huisgenoot en mist haar vroegere werkzaamheden geen moment.
Volledig scherm
PREMIUM
Kim van de Kant met haar hond Winnie, die ze in coronatijd als pup kreeg. Ze heeft sinds haar vertrek uit de Nissewaardse politiek veel meer tijd voor haar nieuwe huisgenoot en mist haar vroegere werkzaamheden geen moment. © Jeffrey Groeneweg

Kim vindt het leven zonder de politiek veel leuker: ‘Ik ben veel vrolijker nu’

interviewEen kleuterklas noemde ze de politieke arena in maart bij haar vertrek uit de Nissewaardse gemeenteraad. Toch beleefde ze er ook mooie momenten en ontmoette ze fijne mensen. Maar missen? Nee, dat doet Kim van de Kant haar vroegere job geen moment.

  1. Aad (60) was een oer-Spartaan, maar was vooral geliefd door zijn vriendelijke aard
    PREMIUM
    van wieg tot graf

    Aad (60) was een oer-Spar­taan, maar was vooral geliefd door zijn vriendelij­ke aard

    Als kind keek Aad Andriessen (60) vanuit zijn slaapkamer uit op het Sparta-stadion. ,,Daar wil ik voetballen’’, zei hij dan. Voor de in Spangen geboren en getogen Rotterdammer bestond er geen andere club. Zijn wens zou uitkomen, en zijn belofte zou hij inwilligen. Tot aan zijn dood op 4 december was de oer-Spartaan betrokken bij de club. Deze week in de rubriek Van Wieg tot Graf het verhaal van Aad Andriessen (1960- 2021).